JKE_NordicNature_800x440px.jpg

Skapa ditt drömkök med proffshjälp

Rustikt och lantligt, naturligt och jordnära eller industriellt stilrent. Helvitt eller färgstarkt, enfärgat eller en mix av färger och material. I dag finns kök för alla smaker och personligheter. Hos oss kan du alltid få hjälp av ett proffs att planera ditt drömkök – helt kostnadsfritt.

För många av oss är köket hemmets viktigaste plats. Ett rum där vi inte bara bakar, lagar mat och äter utan även umgås, samtalar, lyssnar på musik, läser och arbetar. Vi på Electrolux Home erbjuder gratis köksrådgivning för att du ska kunna hitta det bästa tänkbara köket för just dig.

Låt dig inspireras

Du kan alltid bläddra i vår kökskatalog eller kika på olika köksstilar för att bli inspirerad och få en känsla av vad som skulle passa just dig. I våra butiker finns även erfarna kökinredare som hjälper dig att hitta ett kök skräddarsytt för dina önskemål, behov och förutsättningar. Alla våra köksinredare har djupa kunskaper om hur du får ett funktionellt kök och vi rekommenderar att du bokar ett första möte med oss så snabbt som möjligt.

Bra att tänka på är att oavsett köksstil och oavsett om du bara lagar mat till dig själv eller till många kommer du alltid att behöva rejäla arbetsytor.

Kostnadsfri köksplanering - så går det till

I mötet med våra egna köksinredare berättar du om dina visioner och vilka funktioner som är viktiga för dig och din familj. Tillsammans går vi igenom olika köksstilar, funktioner, material, vitvaror, bänkskivor, luckor, golv, belysning, med mera. Rådgivningen är helt kostnadsfri.

För vårt första möte brukar vi avsätta cirka två timmar. Vi lyssnar till vad du har för smak, visioner och förutsättningar för att få den rätta känslan, som vi sedan pusslar ihop med rummets förutsättningar.

Föredrar du ett hembesök? Bor du inom en radie av fem mil från din Electrolux Home-butik kan vi erbjuda ett hembesök. Att se köket på plats ger en bra inblick i den känsla du är ute efter.

Våra köksinredare står redo att hjälpa dig utforma ditt drömkök.

Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...