Vitrinskåp

Att vitrinskåp istället för vanliga luckor gör köket mer ombonat och levande. Väljer du ett lantkök stärker vitrinerna den traditionella stilen och ger köket en klassisk atmosfär. Sentens vitrinskåp finns i en mängd stilar och även med en modern touch som passar våra citykök. Välj mellan klarglas eller tonade glas.

Skena som monteras på dekorskåp

För att kunna skjuta väggskåpsluckor i sidled. Längd 240 cm.

Vitrinlucka i serien Stad

Finns i klart och frostat glas.

Vägghängt vitrinskåp

Modern stil med mörkt tonat glas.

Svart aluminiumvitrin

Med 4 mm härdat glas i printat rutmönster (säkerhetsglas-look).

X-spröjs

Skapar en lantlig stil i ditt kök. Vitrinlucka med glasfyllning och tät spegel. Finns även med krysspröjs och glasfyllning.

Vitrinlucka till serien Herrgård

Finns i vit, ljusgrå och ljusgrön.

X-spröjs

Finns till serierna Land och gård.

Bänkstående vitrinskåp med lådor

Från serien Tradition.

Vitrinskåp till ditt kök – smalt och lågt, på bänk eller vägg

Drömmer du om ett vitrinskåp men vet inte riktigt var det ska stå? Utgå från hur ditt kök ser ut och hitta en lösning för dig. Sentens erbjuder många alternativ – vi har stora och höga vitrinskåp för den som vill ha mycket förvaringsutrymme men även mindre, smala och låga skåp. Med vår serie kan du även välja om du vill ha ett vitrinskåp som du fäster på vägg, monterar på bänk eller har stående på golvet. 

Vägghängt vitrinskåp - praktiskt och dekorativt!

Har du ont om plats i köket för ett vitrinskåp? Då kan ett vägghängt vitrinskåp vara en lösning för dig. Du spar på golvyta men kan fortfarande ge ditt hem en dekorativ och praktisk förvaring av glas och porslin. Dessutom förenklar du dukning och servering när du får upp skåpet på en bekväm höjd.

Ett vägghängt vitrinskåp är även ett perfekt alternativ för dig som vill ha ett mindre glasskåp men som är tillräckligt stort för att förvara din favoritserie av tallrikar, skålar, koppar och dryckesglas.

Vitt, grått eller svart vitrinskåp

I vilken färg vill du ha ditt vitrinskåp? Sentens har gott om valmöjligheter när det kommer till stil, färg och material. Efter smak och tycke kan du ge ditt hem och kök en personlig detalj som samtidigt gifter sig väl med sin omgivning. Vi har vitrinskåp i olika utföranden med luckor av bland annat massivt trä som ek eller vitmålade med dekorativa spröjs; perfekta till det lantliga köket. Vill du ha ett modernare glasskåp finns alternativ i sobert grått och i svart aluminium. 

Låt våra experter guida dig

Svårt att bestämma dig för vilken modell som passar ditt kök? Låt våra köksexperter guida dig! Vi hjälper dig fatta rätt beslut så att du kan få ut det mesta av glasskåpet i köket och samtidigt pricka in stilen som faller dig i smaken. 

Står du inför en köksrenovering? Passa även på att boka en gratis köksplanering med våra experter så hjälper vi dig att planera ditt drömkök med vitrinskåp!