Vitrinskåp

Att välja vitrinskåp istället för vanliga luckor gör köket mer ombonat och levande. Väljer du ett lantkök stärker köksskåp med vitrin den traditionella stilen och ger köket en klassisk atmosfär. Våra vitrinskåp finns i en mängd stilar och även med en modern touch som passar våra citykök. Välj mellan klarglas eller tonade glas.

Vitrinskåp

Vitrinskåp med inbyggd belysning

Vitrinlucka i modellen Nordic Classic

Vägghängt vitrinskåp

Vitrinskåp med ramlucka

Svart aluminiumvitrin

Vitrinskåp

Skapar en lantlig stil i ditt kök. Vitrinlucka med glasfyllning och tät spegel. Finns även med krysspröjs och glasfyllning.

Vitrinlucka

Finns i över 2000 färger.

Vitrinskåp

Finns till flera färger och kombinationer.

Stående Vitrinskåp

Vitrinskåp till ditt kök – smalt och lågt, på bänk eller vägg

Drömmer du om ett vitrinskåp i köket men vet inte riktigt var det ska stå? Utgå från hur ditt kök ser ut och hitta en lösning för dig. På Electrolux Home erbjuder vi många alternativ – stora och höga vitrinskåp för den som vill ha mycket förvaringsutrymme men även mindre, smala och låga köksskåp med vitrin. Med vår serie kan du även välja om du vill ha ett vitrinskåp som du fäster på vägg, monterar på bänk eller har stående på golvet.

Vägghängt vitrinskåp - praktiskt och dekorativt!

Har du ont om plats i köket för ett vitrinskåp? Då kan ett vägghängt vitrinskåp vara en lösning för dig. Du spar på golvyta men kan fortfarande ge ditt hem en dekorativ och praktisk förvaring av glas och porslin. Dessutom förenklar du dukning och servering när du får upp skåpet på en bekväm höjd.

Ett vägghängt vitrinskåp är även ett perfekt alternativ för dig som vill ha ett mindre glasskåp men som är tillräckligt stort för att förvara och synliggöra din favoritserie av tallrikar, skålar, koppar och dryckesglas.

Bänkstående vitrinskåp i köket

Kanske vill du inte vägghänga vitrinskåp i köket? Då har vi ett bänkstående vitrinskåp som gör sig extra fina i klassiska kök. Köksskåpet med vitrin är från serien Tradition och kommer med lådor för extra förvaring utöver vitrinluckorna.

Vilket vitrinskåp passar min köksstil bäst?

JKE-köken har gott om valmöjligheter när det kommer till stil, färg och material. Efter smak och tycke kan du ge ditt hem och kök en personlig detalj som samtidigt gifter sig väl med sin omgivning. Vi har vitrinskåp i flera olika utföranden!

Vilket vitrinskåp passar till ett klassiskt lantkök?

Ett vitrinskåp med vitmålade dekorativa spröjs passar perfekt till det lantliga köket. Kanske faller våra vitrinskåp X-spröjs dig i smaken eller varför inte vår vitrinkökslucka till serien Herrgård!

Vilket vitrinskåp passar ett modernt kök?

Vill du ha ett modernare vitrinskåp i köket finns alternativ i sobert grått och i svart aluminium. Vårt svarta aluminiumvitrinskåp kommer med 4 mm härdat glas och printat rutmönster som ger en säkerhetsglas-look. För en ännu mer modernare look kan du välja våra rektangulära vitrin köksskåp med skåpsluckor som skjuts i sidled.

Låt våra experter guida dig

Svårt att bestämma dig för vilken modell som passar ditt kök? Låt våra köksexperter guida dig! Vi hjälper dig fatta rätt beslut så att du kan få ut det mesta av glasskåpet i köket och samtidigt pricka in stilen som faller dig i smaken. 

Står du inför en köksrenovering? Passa även på att boka en gratis köksplanering med våra experter så hjälper vi dig att planera ditt drömkök med vitrinskåp!

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...