Vi på Electrolux Home

Vi på Electrolux Home startade vår verksamhet 1995 och har idag butiker över hela landet liksom en stor webbshop.

Kök från JKE Nordic Kitchen Design

Electrolux Home är butikskedjan som förverkligar köksdrömmar genom att erbjuda ett brett utbud av kompletta kök. Kök för alla, oavsett önskemål, behov och förutsättningar. Vårt köksmärke JKE Nordic Kitchen Design innebär stilrena nordiska kök att leva i, tillverkade i Danmark, alltid av hög kvalitet, i framkant vad gäller materialval och med en hållbar formgivning som passar den nordiska livsstilen.

Allt för hemmet

Electrolux Home erbjuder allt för hemmet. Hos oss finns ett stort utbud av intuitiva vitvaror, småelsprodukter och köksredskap. Allt designat och noga utvalt för att på bästa sätt hjälpa människor till en både sund och kreativ matlagning, för att höja matlagningsupplevelsen och resultaten. Helt enkelt för att göra matlagningen till något roligt och utvecklande. Vi erbjuder dessutom produkter för tvätt och tork, städning, en god inomhusmiljö och flexibla garderobs- och förvaringslösningar för hemmets alla rum. Hos oss finns helt enkelt allt för hemmet samlat på ett ställe, där inspiration blandas med vår kunskap.

Hjälp hela vägen

Vi hjälper gärna till att hålla koll på allt i leveranser och serviceval, hela vägen fram till slutbesiktning vid kompletta köksköp. Dessutom erbjuder vi på Electrolux Home våra kunder flera olika tjänster såsom trygga och säkra betallösningar, leverans, installation, provkörning av nya produkter och bortforsling av gamla produkter och emballage. En stor kundservice liksom egna tekniker och hantverkare.

Hållbarhet & omtanke - hela vägen

Vi på Electrolux Home har alltid fokus på hållbarhet, för både människor och miljö. Våra JKE-kök är tillverkade med en hållbar formgivning i fokus. Det innebär certifierat trä som kommer från välmående skogar, hållbara material, vattenbaserad färg och lack liksom plast och metall utan miljöfarliga och ohälsosamma ämnen samt en tillverkning som drivs till 100% av vind-, vatten- och solenergi - allt för att ge våra kunder kök med minsta möjliga klimatavtryck. Flera av våra köksluckor är dessutom miljömärkta med Svanen.

När vi pratar hållbarhet räknar vi såklart även in våra vitvaror. Electrolux är världsledande inom miljöarbete kring tillverkning av sina vitvaror. De är utvecklade för att hålla längre och för att vara energieffektiva. Det handlar också om att maten som förvaras i ett kylskåp ska hålla längre och att en tvättmaskin och torktumlare ska hjälpa våra kunder att hantera sina kläder varsamt så de håller sig hela och fräscha längre.

Vårt fokus på hållbarhet handlar även om hur våra produkter på olika sätt kan hjälpa människor att leva hållbart genom att tänka miljösmart. Det handlar om allt ifrån att ta tillvara på varje liten del av sina råvaror och låta dem komma till användning i matlagningen till att så mycket som möjligt ta tillvara på allt som vår skog, mark och trädgård kan ge oss. Frukt, bärbuskar, grönsaker och svamp. Det handlar även om att både förpacka och förvara maten på ett sätt som bevarar den fräsch längre. Att laga mat med ånga, varmluft eller Sous Vide är också en viktig kunskap att sprida då det är både hälsosamt och miljösmart.

Har du frågor gällande vår webbshop eller någon utav våra fysiska butiker?

Tveka i så fall inte, ta gärna kontakt med oss.
Vår supports telefonnummer och öppettider hittar du här

Electrolux Hemprodukter AB
Org.nr: 556010-6626
Postadress: 105 45 Stockholm

E-post: kundservice@electroluxhome.com

Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...