Kökstillbehör

Dags att byta köksluckor eller välja bänkskiva till ditt nya kök? Vi har ett brett utbud av kökstillbehör för att skräddarsy ditt unika drömkök. Hos oss hittar du mer än 30 olika köksluckor och en mängd olika varianter av blandare, beslag och bänkskivor från ledande leverantörer. Svårt att bestämma dig? Boka köksplanering så hjälper våra duktiga köksplanerare dig med minsta lilla kökstillbehör.

Tillbehören som skapar ditt personliga kök

Hos oss på Elextrolux Home hittar du komponenterna som tillsammans skapar ditt personliga kök. Allt från de små detaljerna till de större inslagen såsom skåpsinredning och bänkskivor. Vi har ett brett utbud av tillbehör till kök i olika stilar, allt för att passa dina preferenser. 

Skapa struktur i hörnhyllan och kryddhyllan

Har du någon gång varit mitt uppe i matlagningen och plötsligt är saltkaret spårlöst försvunnet? Ordning och reda är A och O i ett välplanerat kök, för smidig matlagning och minskad vardagsstress. Sortera kryddor, användbara redskap och porslin efter hur ofta du använder dem. Och glöm inte köksskåpen. Med smart köksskåpsinredning får du en god överblick av porslin och köksredskap och möjligheten att gömma otympliga köksmaskiner när de inte används.

 

 

Låt detaljerna vara i fokus

Vem har sagt att funktion och design inte kan gå hand i hand? Krydda till ditt nyrenoverade kök med en stilren blandare i mässing, eller varför inte ett stänkskydd i ett vacker geometriskt mönster med en smidig hållare för kokboken eller läsplattan? Vårt stora sortiment av tillbehör till kök gör det möjligt att skapa en personlig stil. Sätt karaktär på ditt nya kök och låt detaljerna vara i fokus. Som ett diamanthalsband till den lilla svarta, kommer dina val av kökstillbehör fullända helheten av ditt nya drömkök.

Lysande köksbelysning

Köksbelysning fyller många viktiga funktioner för att skapa trivsel i ditt kök. Önskar du skapa en mysig atmosfär för livliga middagsbjudningar och festligt mingel? Se till att ha flera olika ljuskällor med dimmer, för möjligheten att justera ljusstyrkan utefter behov och önskemål. Eller är fokus att ha en solklar vy över köksbänk och kastruller när du är i full gång med matlagningen? Investera i moderna LED-spot med en stor rektangulär ljusyta för en generös belysning över din arbetsyta.

Läs mer om våra smarta lösningar för köksbelysning. 

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...