Stänkskydd till kök

Skapa en personlig känsla i ditt nya kök med hjälp av ett vackert stänkskydd. Berätta för våra köksplanerare vad du är ute efter så ritar vi in stänkskydden i 3D-skissen när vi tillsammans designar ditt kök. Alla stänkskydd i laminat går förstås även att få som bänkskivor till ditt kök. Komplettera med vårt skräddarsydda relingsystem som gör det möjligt att fästa tillbehör enkelt.

Stänkskydd laminat

Ferro Grafite 3005

Virrvarr Antrazit 6945F

Platinum Grey Twist 7505D

Light Grey Twist 7504D

Virrvarr Silver 6943F

Minerva Grey 6247D

Carrara Bianco 1 6696F

Polaris Glaciärvit 2904A

White Pelago Marble 3009

LG Kakellaminat 200x100 tegel vit

Kakellaminat Mix

Polaris Svart 2902A

Icy White 1027D

Stänkskydd trälaminat

Acacia 5028D

Grey Lancelot Oak 4264D

Sonoma Oak 2008

Stänkskydd metallic

KA50 210

Alu Quatro A250-619

Alu Matt A240

Alu Brushed A250

Copper Brushed A252

Koppar Metallic 5010

Brass Brushed A251

Varför stänkskydd i köket?

Stänkskydd är ett fantastiskt sätt att slå samman design och funktion. Det är ett ypperligt tillfälle att klä väggen bakom bänkskivan med kakel, laminat, glas, sten eller till och med metall. Hur effektfullt skulle det inte vara att klä väggen med mässing? Utöver designmöjligheterna så är ditt stänkskydd faktiskt där för att hjälpa dig. Har du haft ett oregelbundet kakel eller en målad vägg som blivit missfärgad? Med ett stänkskydd så ser du direkt hur rengöringen blir helt bekymmersfri.

Spara tid på städning

Tänk dig att aldrig mer behöva gnugga bort envisa rester från fogarna i kaklet. En av de absolut största fördelarna med stänkskydd i köket är tiden du sparar på städning. Den släta ytan och laminatmaterialet gör nämligen att du enkelt får bort matrester med vatten och diskmedel. Njut av all tid du sparar och lägg den på aktiviteter som faktiskt är meningsfulla för dig.

Relingsystem för ett skräddarsytt kök

När du sätter upp ditt stänkskydd i köket så tycker vi du ska överväga ett infällt relingssystem. Ett relingssystem är ett väldigt stilrent "spår" där du kan fästa alla möjliga smidiga tillbehör i för att göra ditt liv enklare. Du kan till exempel sätta upp krokar, en magnet för knivar, ett hyllplan, hållare för hushållspapper, belysning, USB-laddare och till med hållare för läsplattan. Det bästa av allt är att det är flexibelt och du kan när du vill ändra om i vad som ska finnas i relingen.

Stänkskydd är ett perfekt alternativ till kakel

Har du tröttnat på det traditionella kökskaklet? Då är stänkskyddet ett perfekt alternativ som ger dig oändligt med möjligheter. Testa någonting nytt och få en härlig retrokänsla. Eller ta det stilrena till nästa nivå med ett stänkskydd som andas sobert och lyx. Med tanke på de många olika designer som finns på stänkskydden kan du välja det som passar bäst i ditt kök, oavsett vad det är för stil du vill testa på härnäst. Så varför inte ta tillfället i akt att sätta din personliga prägel på köket? Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...