Pressrum

Varmt välkommen till Electrolux Homes pressrum!

Vi har valt att samla alla våra bilder och pressmeddelanden på Mynewsdesk, för att göra det så smidigt som möjligt för dig. Allt samlat på ett ställe.

Användning av våra bilder

Vi erbjuder alla våra bilder i högupplöst format. Dessa bilder är du fri att använda och publicera med förbehållet att du alltid anger Electrolux Home och aktuellt produktnamn i direkt anslutning till bilden.

Nyhetsbrev

Våra nyhetsbrev skickas ut 1-2 gånger i veckan och innehåller inspiration, tips, nyheter och erbjudanden. Här kan du bli prenumerant på nyhetsbrevet.

Kontakt

Har du frågor om Electrolux Home och vårt pressmaterial är du välkommen att kontakta,
Lena Söder
Marketing Manager
Telefon: + 46(0)70-618 37 47
E-post: lena.soder@electrolux.com

Electrolux Home

Electrolux Home är ett väletablerat franchisekoncept som lanserades 1995 och har idag 35 butiker över hela landet liksom en stor webbshop.

Kök från JKE Nordic Kitchen Design

Electrolux Home är butikskedjan som förverkligar köksdrömmar genom att erbjuda ett brett utbud av kompletta kök. Kök för alla, oavsett önskemål, behov och förutsättningar. Vårt köksvarumärke JKE Nordic Kitchen Design innebär stilrena nordiska kök att leva i, alltid av hög kvalitet, i framkant vad gäller materialval och med en formgivning som passar den nordiska livsstilen. Köken är tillverkade i Danmark och miljömärkta med Svanen.

Allt för hemmet

Electrolux Home erbjuder allt för hemmet. Hos oss finns ett stort utbud av intuitiva vitvaror, småelsprodukter och köksredskap. Allt designat och noga utvalt för att på bästa sätt hjälpa människor till en både sund och kreativ matlagning, för att höja matlagningsupplevelsen och resultaten. Helt enkelt för att göra matlagningen till något roligt och utvecklande. Vi erbjuder dessutom produkter för tvätt och tork, städning, en god inomhusmiljö och flexibla garderobs- och förvaringslösningar för hemmets alla rum.

Electrolux Home erbjuder hjälp hela vägen

Vi hjälper gärna till att hålla koll på allt i leveranser och serviceval, hela vägen fram till slutbesiktning vid kompletta köksköp. Dessutom erbjuder vi på Electrolux Home våra kunder flera olika tjänster såsom trygga och säkra betallösningar, leverans, installation, provkörning av nya produkter och bortforsling av gamla produkter och emballage. En stor kundservice liksom egna tekniker och hantverkare.

Electrolux Hemprodukter AB
Org.nr: 556010-6626
Postadress: 105 45 Stockholm

Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...