Pressrum

Varmt välkommen till Electrolux Homes pressrum. Vi har valt att samla alla våra bilder och pressmeddelanden på Mynewsdesk, för att göra det så smidigt som möjligt för dig. Allt samlat på ett ställe.

Användning av våra bilder

Vi erbjuder alla våra bilder i högupplöst format. Dessa bilder är du fri att använda och publicera med förbehållet att du alltid anger Electrolux Home och aktuellt produktnamn i direkt anslutning till bilden.

Nyhetsbrev

Våra nyhetsbrev skickas ut 1-2 gånger i veckan och innehåller inspiration, tips, nyheter och erbjudanden. Här kan du bli prenumerant på nyhetsbrevet.

Kontakt

Har du frågor om Electrolux Home och vårt pressmaterial är du välkommen att kontakta,
Lena Söder
Marketing Manager
Telefon: + 46(0)70-618 37 47
E-post: lena.soder@electrolux.com

Om Electrolux Home

Electrolux Home startade sin verksamhet 1995 och har idag 35 butiker över hela landet liksom en stor webbshop.

Sentenskök från Electrolux Home

Electrolux Home är butikskedjan som förverkligar köksdrömmar genom att erbjuda kompletta kökslösningar. Sentens är kedjans eget köksvarumärke som erbjuder ett av marknadens bredaste kökssortiment, från modern minimalism till gammaldags lantlig charm. Alltid av högsta kvalitet, tillverkat i Sverige och miljömärkt med Svanen. Dessutom hjälper Electrolux Home till att hålla koll på allt i leveranser och serviceval. Hela vägen fram till slutbesiktning.

Allt för hemmet

Hos Electrolux Home finns även ett stort utbud av vitvaror och produkter för köket och matlagningen, tillsammans med produkter för tvätt och tork, städningen och inomhusmiljön. Dessutom erbjuds mängder med flexibla garderobs- och förvaringslösningar för hemmet, som passar lika bra i hallen som sovrummet eller tvättstugan.

Electrolux Home erbjuder hjälp hela vägen

Förutom att erbjuda hjälp att hålla koll på allt i leveranser och serviceval, hela vägen fram till slutbesiktning, vid kompletta köksköp erbjuder kedjan flera olika tjänster såsom trygga och säkra betallösningar, leverans, installation, provkörning av nya produkter och bortforsling av gamla produkter och emballage. En stor kundservice liksom egna tekniker och hantverkare.

Electrolux Hemprodukter AB
Org.nr: 556010-6626
Postadress: 105 45 Stockholm

Skriv ut