Boka gratis köksplanering

Köksplanering är den perfekta hjälpen för dig som går i kökstankar. Vi erbjuder dig köksplanering där vi tillsammans ser över dina möjligheter och ritar på ditt kök, helt kostnadsfritt. Boka tid med en köksinredare idag! Om du bor inom fem mil från en butik finns möjlighet till hembesök.

Boka
  • Tack för att du bokat en köksplanering!
    Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Att bygga kök med oss

Vanliga frågor och svar

Vad kostar ett nytt kök?

Det är svårt att svara på och beror helt och hållet på olika faktorer. En fingervisning brukar vara 100.000 - 150.000 kr för ett normalstort med en standardlucka, om du planerar att göra det själv. Om du tar extern hjälp kan du räkna med 200.000 - 300.000 kr. Val av tillbehör och vilken typ av kök samt storlek är även andra faktorer som du bör ha i beaktande när du budgeterar vad ett nytt kök kostar.

Hur lång är leveranstiden på ett kök?

Våra experter i butikerna kan berätta för dig hur lång leveranstiden är för just ditt kök. Men räkna med ca 4-8 veckor leveranstid beroende på lucka. Besök gärna din lokala Electrolux Home-butik eller boka tid online med våra köksinredare för kostnadsfri rådgivning!

Hur går jag tillväga när jag ska köpa ett kök?

Börja med att boka tid med en av våra köksinredare online eller besök oss i din lokala Electrolux Home-butik. Efter första mötet gör våra köksinredare en skiss i 3D enligt dina önskemål. Vi träffas sedan igen och ser över ritningen för att tillsammans komma fram till ett köksförslag som motsvarar ditt drömkök.

Vad kostar ett hembesök?

Våra erfarna köksinredare kan göra ett kostnadsfritt hembesök hos dig som bor inom 5 mils radie från en Electrolux Home-butik. Väl på plats hjälper de dig mäta upp ditt nuvarande kök och diskutera köksplaneringen av det nya.

Vad behöver jag ha med mig inför mitt bokade besök?

Inför vårt första möte tillsammans är det bra om du kan presentera din smak, vision samt dina förutsättningar för våra köksinredare så att de får en känsla för vilken typ av kök du är ute efter. Skriv gärna ut vår checklista för nya kök som vi tagit fram just för detta syfte! Ett utmärkt hjälpmedel att ta med till ditt bokade besök.

Kan Electrolux Home installera/montera köket åt mig?

Vi hjälper dig gärna med demonteringen av ditt gamla kök och monteringen av det nya. Det är helt upp till dig hur mycket hjälp du vill ha – våra hantverkare kan ta hela eller delar av projektansvaret. Här kan du läsa mer om installation och montering.

Vad har ni för garanti?

Hos oss får du 25 års funktionsgaranti på alla JKE-kök. Du får dessutom 5 års garanti på alla vitvaror från Electrolux och AEG.

Använder ni hållbara materialval?

Våra JKE-kök är tillverkade av certifierat trä som kommer från välmående skogar, hållbara material, vattenbaserad färg och lack liksom plast och metall utan miljöfarliga och ohälsosamma ämnen. Dessutom med en tillverkning som drivs till 100% av vind-, vatten- och solenergi. Allt för att ge dig ett kök med minsta möjliga klimatavtryck.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...