Köksinspiration

Söker du köksinspiration till hemmets favoritrum? Vi bjuder gärna på inspiration till nästa projekt. Läs om våra tjänster som köksplanering, inspireras av Sentens köksstilar, uppdateras om nya kökstrender och få tips om materialval till ditt drömkök och ännu mer tips från våra köksexperter!

  • Välj din närmsta butik för kontaktuppgifter

Köksinspiration - trender, intervjuer och mycket mer!

Nyfiken på vad som är årets största inredningstrend i köket? Eller hur du kan designa ditt nya kök i olika färger? Håll dig uppdaterad kring kökstrender med våra artiklar som är fyllda med köksinspiration. Vi blandar hemma hos-reportage med artiklar om inredningstrender och inspirerande köksbilder.

I våra artiklar får du även köksidéer och köksinspiration när det kommer till val av material och färg. Drömmer du om ett svart kök eller vill du byta bänkskiva till köksbänken? Vi levererar köksinspiration i kombination med smarta tips så att du kan skapa dig en bättre bild över ditt drömkök.

Smakfulla idéer för köksrenoverare

Är det dags att renovera köket där hemma? Förutom våra trendspaningar kan du här även ta del av smarta tips och trix inför köksrenoveringen. Det är många frågor du behöver besvara när du står inför en renovering. För dig som önskar tips och som vill läsa på inför det stora projektet föreslår vi att kolla in några av våra artiklar:

Visste du att Electrolux Home även erbjuder gratis köksplanering? Läs om hur vår köksplanering fungerar och förverkliga din köksdröm genom att boka gratis köksplanering direkt hos oss.

Inspireras av våra olika köksstilar

För dig som går i kökstankar men som behöver mer köksinspiration för att hitta en stil som passar ditt hem vill vi tipsa om att kolla in våra olika köksstilar i köksserien Sentens.

Köksinspiration och köksidéer får du i mängder när du fördjupar dig i vårt utbud av lantkök, bistrokök, retrokök och parallellkök. Här hittar du kök som speglar din personliga smak. Oavsett om du gillar lantligt, modernt eller retro. Är ett vitt och minimalistiskt kök något som faller dig i smaken eller drömmer du om ett nostalgiskt retrokök i färg? Låt våra olika köksstilar inspirera dig. Rådfråga gärna våra experter om du behöver hjälp att förvandla dina idéer till ett riktigt drömkök.

Mer köksinspiration i sociala medier!

Du följer oss väl på sociala medier? På vårt Instagramkonto @electroluxhome får du dagligen ta del av köksinspiration från vår köksserie Sentens. Inspireras av köksbilder från oss och från våra kunder som har ett kök från Sentens i hemmet.

Har du ett kök från oss? Tagga dina bilder med #sentenskök för att sprida och dela med dig av köksinspiration!

Electrolux Homes köksinspiration finns även på Facebook!