Vitvaror

AKTUELLT JUST NU

Hos oss hittar du alltid aktuella erbjudanden på vitvaror - här ser du vilka vitvaror vi har erbjudanden på just nu!

ERBJUDANDE
 • 8 490:- 7 290:-
  Se prishistorik
ERBJUDANDE
 • 9 990:- 8 490:-
  Se prishistorik
ERBJUDANDE
 • 10 990:- 9 490:-
  Se prishistorik
ERBJUDANDE
 • 7 490:- 6 290:-
  Se prishistorik
ERBJUDANDE
 • 8 990:- 7 490:-
  Se prishistorik
ERBJUDANDE
 • 7 190:- 5 790:-
  Se prishistorik
ERBJUDANDE
 • 6 190:- 4 790:-
  Se prishistorik
ERBJUDANDE
 • 13 990:- 10 490:-
  Se prishistorik
ERBJUDANDE
 • 14 490:- 10 990:-
  Se prishistorik
ERBJUDANDE
 • 15 490:- 12 490:-
  Se prishistorik

STORSÄLJARE

Vitvaror på nätet och i butik

Hos Electrolux Home kan du köpa vitvaror på nätet eller i någon av våra fysiska butiker. Våra fysiska butiker finner du i flera städer runt om i Sverige och vår webbutik håller alltid öppet så att du kan beställa nya vitvaror till hemmet när du behöver.

Vad är vitvaror?

Vitvaror är ett samlingsnamn för större hushållsmaskiner i hemmet. Begreppet har hängt med oss sedan denna typen av produkter först introducerades på marknaden, då de i princip alltid var färgade i vitt. Idag kan dock konsumenter välja mellan ett antal andra färger på sina vitvaror. Det är främst produkter som förknippas med kök, disk och tvätt som hamnar under detta paraplybegrepp, som exempelvis spisar, ugnar, diskmaskiner eller torktumlare.

Vilka produkter räknas som vitvaror?

Produktkategorin vitvaror är väldigt omfångsrik och innefattar egentligen alla typer av större hushållsapparater som har med kök och tvätt att göra. Exempel på vitvaror som brukar finnas i köket är kyl och frys, köksfläktar, ugnar och olika typer av spisar och spishällar. Tvättmaskiner och torktumlare är exempel på vitvaror som vi ofta har i tvättstugan.

Funktioner som underlättar i vardagen

I vårt sortiment av vitvaror online finner du mängder av produkter med olika funktioner som underlättar i din vardag. Oavsett om du söker energisnåla vitvaror med energiklass A eller om du är ute efter integrerade vitvaror som smälter in i hemmet så hittar du det hos oss.

Många av våra vitvaror har de senaste funktionerna som till exempel Hob-2-Hood, FrostFree och UltraCare. I våra guider kan du lära dig mer om funktioner i kyl och frys som håller matvarorna extra fräscha, funktioner i tvättmaskiner som tvättar dina kläder varsamt och om ugnar som är självrengörande.

Vad bör jag tänka på vid köp av vitvaror?

Inköp av nya vitvaror är ofta en stor investering i hemmet. När du ska ta ett beslut är det därför viktigt att du utgår från de behov och vanor du har hemma. Bor du själv eller ska köpet göras till en hel familj? Hur mycket utrymme har du hemma? Jämför mellan olika modeller och prisklasser för att komma fram till vad som passar dig bäst, och titta även gärna på faktorer som energiklass, funktion, design, mått och garanti.

Vi vet att det kan vara svårt att navigera i vitvaru-djungeln. Vår personal är experter på området och finns alltid här för att hjälpa dig hitta rätt. Ett medvetet val ökar dessutom sannolikheten för att du som kund blir nöjd och får ut det mesta av din investering.

Vad innebär energiklass på vitvaror och vilken bör jag välja?

Olika typer av vitvaror tilldelas olika energiklasser beroende på energiförbrukning. Skalan för energiklasser går från G-A, där A är mest energisnål och G den mest energikrävande. Vitvaror med högre energiklass kostar ofta mer, men kan vara värt att investera i eftersom elkostnaderna för dessa oftast blir billigare i längden. En produkt som ligger högt upp på energiskalan är också ett mer miljövänligt alternativ, vilket också kan vara värt att ta hänsyn till inför ett inköpsbeslut.

Hur lång garanti är det på vitvaror?

Garantin är ofta olika beroende på vilken typ av vitvaror du köpt, och vart du har köpt dem. Som kund hos Electrolux Home har du alltid minst 1 års garanti oavsett produkt, och upp till 5 års garanti på utvalda produkter. Utöver garantin har du som konsument också 3 års reklamationsrätt på vitvaror enligt konsumentköplagen.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...