252 produkter

Rensa filter

252 produkter

Typ

Bredd

Hob2hood

SilenceTech

Max ljudnivå

Maxkapacitet m3/h

Färg

Varumärke

Pris

  • 1880 Kr
    32090 Kr

I Lager

Visa fler Visar 1 - 15 av 252
  • Välj din närmsta butik för kontaktuppgifter

Ska du köpa ny köksfläkt?

På Electrolux Home hittar du alltid ett stort utbud av vitvaror som passar dig. Behöver du köpa en ny spisfläkt? Bland kategorierna hittar du både traditionella fläktar för montering i eller under ett skåp, samt utdragbara fläktar och helt integrerade. Det finns också väggmonterade köksfläktar och kåpor samt frihängande kökskåpor. Oavsett vilken typ av fläkt du är ute efter kan vi med vår kunskap och breda sortiment hjälpa dig att hitta rätt.

Köksfläktar från flera olika märken

Hos Electrolux Home kan du köpa köksfläktar både online och i våra butiker. Hos oss hittar du ett stort utbud av fläktar från Electrolux och AEG. I våra butiker har vi också fläktar från Franke, Fjäråskupan och Thermex. Välkommen in för att se på och jämföra de olika köksfläktarna!

Få hjälp att planera köket

Hos oss kan du även få hjälp att planera ditt nya kök. Vår egen köksserie Sentens har exempelvis flera kök med snygga rostfria fläktar, frihängande köksfläktar och vägghängda fläktar. Ta hjälp av våra experter och köksinredare redan idag, vi hjälper dig hela vägen

Vilken köksfläkt passar bäst i ditt hem?

Det första du behöver ta reda på när du väljer köksfläkt är att den har rätt kapacitet i förhållande till köket, och det beror mestadels på om du bor i hus eller i lägenhet.

Hus - Den mest effektiva och bästa lösningen för dig är en frånluftsfläkt, som suger ut oset genom väggen eller taket.

Lägenhet - Först behöver du ta reda på vilka regler som gäller i ditt hus eftersom det inte alltid är tillåtet att koppla en frånluftsfläkt till ventilationssystemet. Skulle det inte fungera med frånluftsfläkt i ditt hem kan du välja en kolfilterfläkt istället.

Beroende på hur ditt kök ser ut kan du också vara intresserad av olika typer av fläktar. Ska den till exempel sitta över en köksö kan en frihängande köksfläkt passa bäst. Eller om ditt kök går i en minimalistisk stil så kanske du vill ha en mer diskret fläkt. Tänk också på är hur stor plats din fläkt får ta då vi erbjuder flera olika storlekar.

Om du är osäker på vilken köksfläkt som passar i ditt kök hjälper vi dig gärna att ta reda på det. Du är varmt välkommen in i någon av våra butiker så att du enkelt kan se på våra modeller, jämföra dina favoriter och ta reda på vilken köksfläkt som passar ditt hem bäst!