Kök - JKE Nordic Kitchen Design

Köket är hemmets hjärta - låt både miljötanken och vacker design prägla såväl ditt val av kök som vitvaror. Electrolux Homes köksmärke JKE innebär stilrena, nordiska kök att leva i, med en hållbar formgivning i fokus.

Kök - JKE Nordic Kitchen Design

Köket är hemmets hjärta - låt både miljötanken och vacker design prägla såväl ditt val av kök som vitvaror. Electrolux Homes köksmärke JKE innebär stilrena, nordiska kök att leva i, med en hållbar formgivning i fokus.

JKE - nordiska kök för alla smaker & behov

Från det moderna och raka till det mer varma och charmiga. JKE har kök för alla, oavsett önskemål, behov och förutsättningar. Vi tar hand om dig hela vägen och ser till att du får dina drömmars kök, ett kök att leva i. Ta del av hela vårt kökssortiment i stilren nordisk design och låt dig inspireras!

Nordic One
Nordic Nature
Nordic modern
Nordic Craft
Upptäck alla våra kök

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra köksinredare genom att fylla i dina kontaktuppgifter - och påbörja din köksresa redan idag! Övriga frågor om oss på Electrolux Home och vårt sortiment, kontakta din närmaste butik via vår butikssida.

Boka
  • Tack för att du bokat en köksplanering!
    Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Nordiska kök för alla smaker & behov

Oavsett vem du är, vilken smak du har, önskemål, behov och förutsättningar kan vi hjälpa dig att hitta rätt kök. Vårt köksmärke JKE innebär kök för alla. Här erbjuder vi ett stort utbud av stilrena, nordiska kök att leva i, alltid av hög kvalitet, i framkant vad gäller materialval och med en hållbar formgivning som passar den nordiska livsstilen. Kompletta kök tillverkade i Danmark. Välkommen att besöka oss i någon av våra butiker

Köksgaranti för din trygghet

Hållbarhet är viktigt för oss. Våra kök från JKE innebär kök som klarar tuffa tag under lång tid. Det innebär i praktiken att ditt kök från JKE levereras med hela 25 års funktionsgaranti på de mest utsatta delarna, såsom gångjärn, luckor och skåp. Dessutom ger vi dig 5 års garanti på alla vitvaror från Electrolux och AEG. 

Ta hjälp av våra köksinredare 

För dig som går i kökstankar finns alltid våra välutbildade köksinredare till din hjälp. Köksinredarna både inspirerar till personliga val av färg, form och material och kommer med mycket kunskap. De hjälper dig hela vägen från de första trevande frågorna till uppritning, design, planering och montering. Vi på Electrolux Home är inte bara en komplett leverantör av kök, vi har också en unik kompetens och ett stort kunnande kring vitvaror, småelsprodukter och köksredskap. Köksinredaren är även din kontaktperson hos oss, tillsammans med köksinstallatören, när du använder vår installationsservice. Vi guidar dig helt enkelt hela vägen till ditt framtida drömkök. Läs mer om gratis köksplanering.

Hållbarhet & omtanke

Vi på Electrolux Home har alltid fokus på hållbarhet, för både människor och miljö. Våra kök är tillverkade med en hållbar formgivning i fokus. Det innebär certifierat trä som kommer från välmående skogar, hållbara material, vattenbaserad färg och lack liksom plast och metall utan miljöfarliga och ohälsosamma ämnen samt en tillverkning som drivs till 100% av vind-, vatten- och solenergi - allt för att ge våra kunder kök med minsta möjliga klimatavtryck. Flera av våra köksluckor är dessutom miljömärkta med Svanen.

Bygga själv eller ta vår hjälp - valet är ditt

Du kan välja att själv bygga ihop ditt nya kök och då få de färdigmonterade stommarna levererat hem till dig. Vill du istället att vi tar helhetsgreppet kring installationen av ditt nya kök hjälper våra köksinstallatörer till. De kan alltid lämna offerter på delar eller hela köksprojekt.