Kök

Köket är hemmets hjärta - låt miljötanken prägla såväl ditt val av kök som vitvaror.

Kök

Köket är hemmets hjärta - låt miljötanken prägla såväl ditt val av kök som vitvaror.

Kök för alla smaker

Ett modernt och stilrent kök eller ett kök i lantlig stil med gammaldags charm? Vi har något för alla smaker. Vi tar hand om dig hela vägen och ser till att du får dina drömmars kök. Se mer av våra köksstilar med moderna citykök och charmiga lantkök. Du kommer garanterat att bli inspirerad till ditt nästa köksköp!

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra välutbildade köksinredare. De hjälper dig med allt från inspiration till personliga val av färg, form och material till skissning, leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
  • Tack för att du bokat en köksplanering!
    Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Vi har kök för alla smaker 

Oavsett vem du är och vilken smak du har kan vi hjälpa dig att hitta rätt kök. Våra välutbildade köksinredare inspirerar gärna till personliga val, och hjälper dig hela vägen från de första trevande frågorna till planering och montering. Vi är inte enbart en totalleverantör av kök, utan har också en unik kompetens och stort kunnande på både köksmaskiner och olika vitvaror. Vi hjälper dig fatta beslut, genom att redovisa de olika produkternas fördelar och egenskaper, besök oss gärna i våra butiker

Har ni garanti på era kök? 

Hållbarhet har alltid varit avgörande för Sentens. Vi bygger kök som skall klara tuffa tag under en lång tid. Därför levereras ditt Sentenskök med hela 25 års funktionsgaranti på de mest utsatta delarna i köket, t ex gångjärn, luckor och skåp samt 5 års garanti på samtliga produkter. När det kommer till vitvaror ger vi 5 års garanti på alla Electrolux och AEG vitvaror. 

Ta hjälp av våra köksinredare 

När du går i kökstankar kan du alltid ta hjälp av våra köksinredare. De är duktiga på att resonera igenom, rita upp och designa kök! Köksinredaren vill veta vilket kök du drömmer om för att sedan kunna inspirera till ett personligt val av färg, form, material och vitvaror. Köksinredaren är också din kontaktperson hos oss, tillsammans med köksinstallatören, när du använder vår installationsservice. Läs mer om gratis köksplanering.

Sentens - svenska kvalitetskök

Sentens har tillverkat svenska kvalitetskök sedan 2004. Ändå vågar vi påstå att det inte finns två likadana Sentenskök i hela Sverige. Förklaringen är enkel. Förutom alla våra luckor och skåp gör vårt stora utbud av tillbehör och material det möjligt att blanda, variera och anpassa så att köket passar dina krav och drömmar. 

Vad är ett Svanenmärkt kök? 

För oss som jobbar med trävaror är det självklart att tänka på miljön. Därför är flertalet av våra kök och bänkskivor Svanenmärkta vilket betyder att de lever upp till stränga krav på en energisnål och miljövänlig tillverkningsprocess och det gör de med bibehållen funktion och kvalitet. Våra MDF-skivor, spånskivor och lim tillverkas med både miljö och funktion i tankarna. Läs mer om miljömärkning av kök

Bygger jag köket själv? 

Du kan välja att bygga ihop köket själv eller köpa med färdigmonterade stommar. När du vill bygga köket själv levererar vi platta paket, detta kallar vi för Sentens Bas. Då sparar du en slant och miljön lite till. Väljer du istället Sentens PLUS levereras köket med färdigmonterade stommar. Välj själv det som passar dig bäst! 

Vill du ha hjälp av våra köksinstallatörer? De har helhetsgreppet när ett nytt Sentenskök installeras. Våra köksinstallatörer kan alltid lämna offerter på delar eller hela köksprojektet.