Bänkskivor

Nytt kök eller kanske bara en ny bänkskiva? Vi erbjuder många alternativ med bänkskivor i kvartskomposit, massivt trä, sten och laminat. Här ser du vårt utbudet av bänkskivor, i olika material, färger och ytbehandlingar. Vi har något för ditt kök!

Massivt trä - Vaxoljade träbänkskivor - Massiva huggkubbar

Huggkubbe

Ek.

Massivt trä - Vaxoljade träbänkskivor - Massiva träbänkskivor

Ek

oljad

Ek

vitbetsad hårdvaxad

Valnöt

oljad/hårdvaxad

Ek

svartbetsad hårdvaxad

Ask

hårdvaxad

Ask

vitbetsad hårdvaxad

Ask

skiffer hårdvaxad

Ask

termobehandlad hårdvaxad

Ek vintage

hårdvaxad

Kvartskomposit

Tebas Nebula

Venato Scuro

Venato Grigio

Venato Bianco

Beach Clay

Beach Grey

Bianco

Iceland

Iron Bark

Light Grey

Concrete

Nero

Dekton®

Danae

Keon

Keranium

Korus

Sirius

Zenith

Natursten

Bianco Carrara

Bianco Sardo

Grå Bohus

Röd Bohus

Steel Gray polerad

Nero Impala

Nero Assoluto

Laminat

Mörkgrå antik

617

Kåda

534

Morän varm

558

Denim

542

Ek block

571

Virrvarr vit

537

Rot

525

Bark ljusgrå

249

Bark beige

519

Skiffer struktur

565

Linne grå

588

Laminat - Grå kvarts

551

Skiffer högblank

465

Antik ljus

590. Detta är ett laminat med stor variation i färgnyans och mönster.

Java svart

597

Gråtonad ek

599

Grå betong

600

Svart matt

602

Skimmer ljus

603

Sotad ek

604. Laminatet kan ej utföras i MF2.

Kalkad furu

605

Ljus betong

606

Borstad furu

Mörk alm

613

Brun keramik

610

Grå matt

615

Dimma matt

616

Marmor

619. Detta är ett laminat med stor variation i färgnyans och mönster.

Ärgat guld

620

Mörkgrå flinta

612. Detta är ett laminat med stor variation i färgnyans och mönster.

Vitek strimma

623

Valnöt mörk

624

Terrazzo

625

Vit

0500 635

Natur ek

629

Svart kol

630

Terazzo beige

631

Borstad fur

608

Ärgad koppar

628

Mörkgrå marmor

626

Ljusgrå marmor

627

Kantlister till laminatbänkskivor

MF0

MF1

MF1+/MF31

MF2

MF3

MF5

MF20

MF42

Rostfri look

Kompaktlaminatskivor

Svart matt med svart kärna

602H

Vit med vit kärna

001H

Vit med svart kärna

457H

Java svart med svart kärna

597H

Corestone Basic

Ljusgrå

811

Ljus marmor

807

Gryning

809

Skymning

810

Vit

812. Finns också som DUO (dubbelsidig CoreStone).

Köp din nya köksbänkskiva hos oss

Är du intresserad av att ge köket ett lyft? Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi reder ut alla frågetecken och hittar en måttanpassad bänkskiva för just ditt kök. Bänkskivan är en av kökets viktigaste komponenter, men det finns många alternativ i djungeln av bänkskivor. Både när det kommer till prisklasser och utföranden. Ta hjälp av vår expertis och hitta en bänkskiva som passar dina önskemål och behov. Vi hjälper dig oavsett om du ska göra om hela eller delar av köket.

 

Uppdatera ditt kök med en ny bänkskiva

Ibland vill man ge köket ett lyft utan att behöva renovera hela köket. Du kanske har en begränsad budget eller ett kök som i övrigt är i bra skick. Då är ett alternativ att bara byta ut köksbänkskivan. Det blir en mindre investering som gör stor skillnad för helhetsupplevelsen. Kanske önskar ni en lyxigare känsla i köket med bänkskivor i marmor? Eller en ny slitstark och snygg bänkskiva i praktisk kvartskomposit? DFI Geisler erbjuder många alternativ och vi hjälper dig mer än gärna till en måttanpassad lösning anpassat för ert hem.

Bänkskivor i massivträ

Önskar du en bänkskiva i trä? Trä är ett underbart material med många fördelar och tillför karaktär och en levande känsla i ditt kök. Oavsett om du väljer träbänkar i hela köket, eller endast på en mindre yta, så väver du in ett material som bidrar med värme och kontrast mot det övriga i köket. Utforska vårt utbud av bänkskivor i trä och hitta favoriten till ditt kök. Om du vill ha tips och råd till ditt kök så bidrar vi mer än gärna med vår expertis. Vi lämnar upp till 30-års garanti på spontade bänkskivor.

DFI Geisler - Bänkskivor av certifierat trä

Naturen är vår viktigaste källa. Vi tar miljö- och hälsofrågor på största allvar och använder endast råvaror från skogsbruk där man har certifierat trä. Detta innebär att det finns en spårbarhet som förhindrar illegal handel och att man återplanterar nya träd efter avverkning. Ytbehandlingar av bänkskivor är testade och godkända för matberedning.

Massivträ är ett hygieniskt material till en bänkskiva

Massivträ är, tvärtemot vad många tror, ett hygieniskt material. Det immunförsvar som skyddar trädet mot angrepp i skogen finns kvar och bildar ett kraftfullt försvar mot de hushållsbakterier som finns i ett kök. Detta är en av anledningarna till att kockarna älskar sina träskärbrädor.

Trä är tidlöst, starkt och hållbart

Trädet som bearbetas till en vacker bänkskiva för ditt kök, har under sina 100 år i skogen stått emot kraftfulla stormar, iskalla vintrar och stekande sommardagar. Detta har skapat ett urstarkt material som tål tuffa tag och har en lång livslängd. Med andra ord ett perfekt material till en bänkskiva som ger en levande känsla i köket.

Bänkskivor i sten och kvartskomposit

Bänkskivor i kvartskomposit, keramik och natursten ger en gedigen inramning till ditt kök. Detta är material som håller i flera generationer. Hos oss hittar du ett sortiment med både bredd och djup, allt från världsledande kvartskomposit Silestone® och revolutionerande Dekton® till populära stensorter som den svarta graniten Nero Assoluto eller klassisk vit Carraramarmor.

Natursten - bänkskivor i granit, kalksten och marmor

Charmen hos natursten ligger i varje stens unika mönster och struktur. Granit tål tuffa tag i köket. Marmor och kalksten är också vackra och populära naturmaterial till bänkskivor. De är däremot känsligare än graniten och kräver ett visst underhåll.

Världsledande kvartskomposit Silestone®

Silestone®, det världsledande varumärket inom kvartsytor, är ett material som till 90% består av naturlig kvarts. Det ger en bänkskiva som är mycket fläck, slag- och reptålig! Silestone finns i över 60 färger, 3 texturer och flera olika format. Materialet kan göras lite över 3 meter långt utan skarv.

Dekton® är ett revolutionerande material

Dekton® är ett syntetiskt material tillverkat av sintrade partiklar. Detta nya material är mycket resistent mot repor och nötning, har mycket låg porositet och därför nästan obefintlig vattenabsorption och maximalt motstånd mot fläckar. Perfekt till bänkskiva. Materialet håller i många år och likt Silestone® kan Dekton® användas till en större bänkskiva utan skarv.

Bänkskiva i laminat är ett prisvärt alternativ

Bänkskiva i laminat är en klassiker i det svenska köket. En tålig och prisvärd bänkskiva som finns i en mängd olika färger och mönster. Laminat kräver inget underhåll och ger en bänkskiva som är enkel att hålla ren. Materialet kan även användas som stänkskydd för en enhetlig känsla. Med vår köksserie har du många olika mönster att välja mellan. Använder du laminat som stänkskydd kan du även komplettera med ett relingsystem som är skräddarsytt för dina behov. Alla laminatmönster för bänkskiva går att få som stänkskydd, 12 eller 16 mm tjocka.

Bänkskiva i kompaktlaminat ger ett nätt intryck

På jakt efter bänkskiva i kompaktlaminat? Hos oss hittar du bänkskivor i kompaktlaminat med rak framkant som endast är 10 mm tjock. De ger ett modernt och nätt uttryck och hoar underlimmas på samma sätt som i vanliga laminatbänkskivor. Välj mellan svart eller vit kärna på din bänkskiva.

Kantlister till laminatskivor

Här hittar du även kantlister som passar ihop med våra laminatskivor. Kantlisten skyddar den kapade ytan på bänkskivan och ger även en snygg finish. Vi erbjuder framkantlister och bakkantlister till din laminatskiva i vitt, med trä eller i en rostfri look.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...