Garderob-Sentens-800x440.png

Skjutdörrsgarderober för hela hemmet

Skjutdörrsgarderober är både praktiska och stilrena. Du sparar utrymme genom att undvika svängdörrar och får en mer stilren prägel i jämförelse med många andra skåp eller garderober.

Skjutdörrsgarderober i sovrummet

Med skjutdörrar i sovrummet får du utrymme för allt från stora ytterkläder till mindre accessoarer. Tack vare en flexibel inredning har du möjlighet att välja hyllor, lådor och räcken precis som du vill ha det. Ett tips är att välja inredning som ger en god översikt i garderoben. Häng slipsarna nära kostymen eller dela upp dina t-shirts i olika färger på hyllplanen. Sedan kan du välja mellan flera typer av material på dörrarna, t.ex. heltäckande spegel eller ek för att få en mer rustik och lyxig känsla.

Om du vill ha en garderob i barnrummet är lådor att föredra. Där kan du på ett säkert sätt förvara kläder, sportprylar och annan utrustning ditt barn använder. Väljer du sedan en dörrfyllning av melamin får du en dörrtyp som är både kraftig och slitstark. Dessutom ett material som är enklare att hålla rent än spegelglas.

Mer utrymme i hallen

Vill du dölja dina ytterkläder och skor i hallen? Då är skjutdörrsgarderober ett lysande alternativ. Med en garderob från tak till golv kan du ha hängare, skohyllor och förvaring för accessoarer. Allt får plats och kan gömmas bakom skjutdörrar. Vill du kolla dig i spegeln innan du går ut kan du välja spegeldörrar.

Göm dina saker med stil istället

Skapa en personlig förvaring som passar dig! Det finns inte bara en lösning för alla. Väljer du en garderob som går hela vägen från golv till tak kan du fritt optimera hyllor, räcken, lådor och öppen yta. Väljer du dessutom en design på skjutdörrarna som matchar resten av ditt hem har du lyckats skapa ett harmoniskt intryck.

Du kan också dölja tvättmaskin och torktumlare i tvättstugan med ett par skjutbara dörrar. De måste inte stå framme. Nu kan du också gömma dammsugaren, golvmoppen och andra tillbehör varsomhelst i hemmet. Det blir snyggt oavsett. 

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...