Bli franchisetagare

Vi på Electrolux Home startade vår verksamhet 1995 och har idag butiker över hela landet liksom en stor webbshop.

Våra Sentenskök

Electrolux Home är butikskedjan som förverkligar köksdrömmar genom att erbjuda kompletta kökslösningar. Sentens är vårt eget köksvarumärke som erbjuder ett av marknadens bredaste kökssortiment, från modern minimalism till gammaldags lantlig charm. Alltid av högsta kvalitet, tillverkat i Sverige och miljömärkt med Svanen. Dessutom hjälper vi till att hålla koll på allt i leveranser och serviceval. Hela vägen fram till slutbesiktning.

Allt för hemmet

Hos oss finns även ett stort utbud av vitvaror och produkter för köket och matlagningen, tillsammans med produkter för tvätt och tork, städningen och inomhusmiljön. Dessutom erbjuder vi mängder med flexibla garderobs- och förvaringslösningar för hemmet, som passar lika bra i hallen som sovrummet eller tvättstugan. Vi erbjuder helt enkelt allt för hemmet samlat på ett ställe, där inspiration blandas med vår kunskap.

Hjälp hela vägen

Förutom att erbjuda hjälp att hålla koll på allt i leveranser och serviceval, hela vägen fram till slutbesiktning, vid kompletta köksköp erbjuder vi på Electrolux Home våra kunder flera olika tjänster såsom trygga och säkra betallösningar, leverans, installation, provkörning av nya produkter och bortforsling av gamla produkter och emballage. En stor kundservice liksom egna tekniker och hantverkare.


Hållbarhet & omtanke - hela vägen

Vi på Electrolux Home har alltid fokus på hållbarhet, för både människor och miljö. Våra Sentenskök är tillverkade i Tidaholm och de flesta av köken är miljömärkta med Svanen. Det innebär att allt material vi använder är valt med stor omsorg, som värnar om framtiden. Allt från trä som kommer från välmående skogar till färg, lim, plast och metall utan miljöfarliga och ohälsosamma ämnen. Våra kök är dessutom utformade för att hjälpa kunden att på ett enkelt sätt vara miljösmart i sin vardag. Svensktillverkade kök med korta transporter inom landet innebär också ett mindre avtryck på miljön. Med andra ord är vi med hela vägen för att uppfylla de miljökrav och miljöcertifieringar som efterfrågas och krävs. Det här är en kvalitetsstämpel att räkna med.

När vi pratar hållbarhet räknar vi såklart även in våra vitvaror. Electrolux är världsledande inom miljöarbete kring tillverkning av sina vitvaror. De är utvecklade för att hålla
längre och för att vara energieffektiva. Det handlar också om att maten som förvaras i ett kylskåp ska hålla längre och att en tvättmaskin och torktumlare ska hjälpa kunden till att hantera sina kläder varsamt så de håller sig hela och fräscha längre.

Vårt fokus på hållbarhet handlar även om hur våra produkter på olika sätt kan hjälpa kunden att leva hållbart genom att tänka miljösmart. Det handlar om allt ifrån att ta tillvara på varje liten del av sina råvaror och låta dem komma till användning i matlagningen till att så mycket som möjligt ta tillvara på allt som vår skog, mark och trädgård kan ge oss. Frukt, bärbuskar, grönsaker och svamp. Det handlar även om att både förpacka och förvara sin mat på ett sätt som bevarar den fräsch längre. Att laga mat med ånga, varmluft eller SousVide är också en viktig kunskap att sprida då det är både hälsosamt och miljösmart.

Vill du bli franchisetagare?

För att förvalta och sprida vårt framgångsrika koncept söker vi alltid nya franchisetagare.

Vill du veta mer?

Skicka ett mail till Michael Larsson michael.larsson@electrolux.com

Electrolux Hemprodukter AB
Org.nr: 556010-6626
Postadress: 105 45 Stockholm

Skriv ut