Gruppbild-Halmstad719x539.png

Bli franchisetagare

Electrolux Home startade 1995, har cirka 50 butiker över hela Sverige samt e-handel. Electrolux Home är butikskedjan för hela köket och erbjuder kompletta köks- och förvaringsinredningar, vitvaror och ett brett sortiment av noggrant utvalda hushållsprodukter.

Vill du bli franchisetagare?

För att förvalta och sprida vårt framgångsrika koncept söker vi alltid nya franchisetagare.

Konceptet är styrkan. Vår framgång är ett gemensamt koncept med affärsidé, erbjudande, mål och visioner. Butikerna kan skilja sig åt på många sätt inom områden som butiksyta, sortimentsbredd och sortimentsdjup men det påverkar inte vårt gemensamma koncept. En av de stora fördelarna med att vara franchisetagare är den direkta kopplingen mellan personlig prestation och ekonomiskt resultat.

Vi har redskapen. Vi kan erbjuda dig ett starkt varumärke och ett väletablerat franchisekoncept, med allt från utbildning, inredning, butikskommunikation, marknadsföring och en egen IT-plattform. Med oss får du det bästa av världar - du är din egen samtidigt som du kan känna dig trygg med Electrolux Home som samarbetspartner. Både i uppstartsfasen och i det dagliga arbetet. Dessutom får du tillgång till vår samlade kunskap och duktiga kollegor över hela landet.

Vill du veta mer?
Skicka ett mail till Michael Larsson michael.larsson@electrolux.com

Electrolux Hemprodukter AB
Org.nr: 556010-6626
Postadress: 105 45 Stockholm

Electrolux Home Skellefteå vinnare av årets franchisetagare!

Electrolux Home Skellefteå tog hem den åtråvärda titeln ”Årets Franchisetagare 2018” vid Frannygalan på Grand Hotel i Stockholm!

Vinnare i Frannygalan

Av 40 nominerade företag och 3 finalister stod det äntligen klart att Electrolux Home Skellefteå tog hem den åtråvärda titeln ”Årets Franchisetagare”. I juryns kriterier ingår bland annat att bedöma franchisetagarens utveckling och entreprenörskap, omsorg om och motivation av sin personal samt samarbetet med andra franchisetagare inom systemet.

Electrolux Home Skellefteå vann bland annat för att de under 40 år tagit emot sina kunder på ett föredömligt engagerat och personligt sätt. Josef Lundqvist och Pär Hansson har tillsammans med personal, hjälpt kunderna hela vägen vid köp av kök, vitvaror och hushållsprodukter. De har dessutom haft flera matlagningsevent i butik och ett nära samarbete med lokala kockar, vilket skapar trivsel och inspiration för både kunder och anställda.

-Vi vill tacka så mycket för priset, och tillägnar det till våra 14 medarbetare i butiken, säger Josef Lundqvist på Electrolux Home Skellefteå.

Priset ”Årets Franchisetagare” delas ut i samarbete med Marginalen bank, och vinsten tilldelas den franchisetagare som lyckats skapa en god lönsamhet i relation till andra företag i branschen. I juryns kriterier ingår bland annat att bedöma franchisetagarens utveckling och entreprenörskap, omsorg om och motivation av sin personal samt samarbetet med andra franchisetagare inom systemet.

Läs mer om priset ”Årets Franchisetagare” och Frannygalan här.

Skriv ut