Bli vår franchisetagare - Din egen Electrolux Home-butik väntar

Just nu söker vi nya franchisetagare i Borås, Jönköping och Stockholm.

Idag har vi på Electrolux Home ett 30-tal franchisetagare över hela landet liksom en stor webbshop. Just nu har vi fokus på att hitta nya franchisetagare i Borås, Jönköping och Stockholm. Men som en del av Electrolux Homes tillväxtresa, med målsättningen att fördubbla antalet butiker, söker vi nya franchisetagare över hela landet.

Vårt koncept - din trygghet

Med oss får du det bästa av världar. Du är din egen, där dina idéer och din drivkraft får komma till sin rätt, samtidigt som du alltid kan känna dig trygg med att ha hela Electrolux Home bakom dig; vårt väletablerade koncept, våra tjänster, leverantörer, vår samlade kunskap och andra kollegor över hela landet.

Vår framgång är ett gemensamt franchisekoncept med allt ifrån affärsidé och erbjudanden till mål och visioner. Vårt koncept innehåller allt du kan tänka dig såsom utbildning, konceptutveckling, inredning, butikskommunikation, marknadsföring och en egen IT-plattform. Till det säljverktyg som exempelvis intranät, affärsdatasystem och ekonomiska analyser.

Som franchisetagare får du även möjlighet att bygga upp ditt eget team med de människor du vill utveckla Sveriges bästa butik tillsammans med – och göra dem till experter inom kök, matlagning, vitvaror och småelsprodukter, tvättstuga och badrum liksom garderobslösningar. Dessutom proffs på leverans, installation och bortforsling.

Som vår franchisetagare kan du känna dig trygg med att du alltid blir coachad och får stöd och utbildning i både sortiment, ritprogram, affärssystem/kassa, marknadsföring, butikskommunikation, med mera. Electrolux Home centralt arbetar alltid aktivt med att ta fram varumärkesbyggande och produktspecifik marknadsföring som fungerar både nationellt och lokalt. Här ingår butikskommunikation som en naturlig och viktig del.

Vi på Electrolux Home

Allt för hemmet

Hos oss finns ett stort utbud av vitvaror, småelsprodukter och köksredskap. Allt designat och noga utvalt för att på bästa sätt hjälpa människor till en både sund och kreativ matlagning, för att höja matlagningsupplevelsen och resultaten. Helt enkelt för att göra matlagningen till något roligt och utvecklande. Vi erbjuder dessutom produkter för tvättstugan, städningen, en god inomhusmiljö och flexibla garderobslösningar för hemmets alla rum. Hos oss finns helt enkelt allt för hemmet samlat på ett ställe, där inspiration blandas med vår kunskap.

Ett brett kökssortiment

Vi på Electrolux Home kan idag erbjuda ett brett kökskoncept med obegränsade möjligheter. Kök för alla, oavsett önskemål, behov och förutsättningar. Stilrena nordiska kök att leva i, tillverkade i Danmark, alltid av hög kvalitet, i framkant vad gäller materialval och med en hållbar formgivning i fokus.

Electrolux Homes Köksakademi

Vi på Electrolux Home har en egen utbildning vid namn Electrolux Homes Köksakademi. Här utbildar vi människor till skarpa köksinredare som kan allt om vårt kökssortiment och våra vitvaror. Som blir experter på effektiv köksplanering, materiallära och färgsättning och som kan de senaste kökstrenderna.

”Hjälp hela vägen”

At erbjuda bra service och tjänster till våra kunder är viktigt. Vårt koncept ”Allt för hemmet” innebär att vi hjälper våra kunder att hålla koll på leveranser och serviceval, hela vägen fram till slutbesiktning vid sina köksköp. Dessutom erbjuder vi tjänster i form av trygga och säkra betallösningar, leveranser, installation, provkörning av nya produkter och bortforsling av gamla produkter och emballage. Dessutom har i en stor kundservice liksom egna tekniker och hantverkare.

Hållbarhet & omtanke - hela vägen

Vi på Electrolux Home har alltid fokus på hållbarhet, för både människor och miljö. Våra kök är tillverkade med en hållbar formgivning i fokus. Det innebär certifierat trä som kommer från välmående skogar, hållbara material, vattenbaserad färg och lack liksom plast och metall utan miljöfarliga och ohälsosamma ämnen samt en tillverkning som drivs till 100% av vind-, vatten- och solenergi - allt för att ge våra kunder kök med minsta möjliga klimatavtryck. Ett urval av våra köksluckor är dessutom miljömärkta med Svanen.

När vi pratar hållbarhet räknar vi även in våra vitvaror. Electrolux är världsledande inom miljöarbete kring tillverkning av sina vitvaror. De är utvecklade för att hålla
längre och för att vara energieffektiva. Det handlar också om att maten som förvaras i ett kylskåp ska hålla längre och att en tvättmaskin och torktumlare ska hjälpa kunden till att hantera sina kläder varsamt så de håller sig hela och fräscha längre.

Vårt fokus på hållbarhet handlar även om hur våra produkter på olika sätt kan hjälpa kunden att leva hållbart genom att tänka miljösmart. Det handlar om allt ifrån att ta tillvara på varje liten del av sina råvaror och låta dem komma till användning i matlagningen till att så mycket som möjligt ta tillvara på allt som vår skog, mark och trädgård kan ge oss. Frukt, bärbuskar, grönsaker och svamp. Det handlar även om att både förpacka och förvara sin mat på ett sätt som bevarar den fräsch längre. Att laga mat med ånga, varmluft eller Sous Vide är också en viktig kunskap att sprida då det är både hälsosamt och miljösmart.

Vem är du?

Du är en entreprenör och inspiratör ändå ut i fingerspetsarna. Som alltid ser möjligheter när andra ser problem. Som är positiv, orädd och trygg. Du brinner för att skapa långsiktiga relationer och vill alltid ge den bästa tänkbara servicen till alla.

Är du intresserad och vill du veta mer?

Fyll i denna intresseanmälan Klicka här för forumlär

Eller kontakta Michael Larsson hos oss redan idag, michael.larsson@electrolux.com

Ett starkt varumärke och ett väletablerat franchisekoncept väntar på just dig.


Electrolux Hemprodukter AB
Org.nr: 556010-6626
Postadress: 105 45 Stockholm

Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...