Vitt kök – ett säkert kort

Ett vitt kök är tidlöst och skapar en härlig stilren och avskalad känsla där personliga element enkelt kan ta plats och skapa ditt drömkök. Oavsett om du önskar ett kök i modern, minimalistisk eller lantlig karaktär så kommer det vita köket inte göra dig besviken. Avnjut en stilla frukost eller festlig middag i hemmets centrum och låt det vita ljuset skapa energi, glädje och lugn.

3 tips för ett stilsäkert vitt kök

Är du rädd för att ditt vita kök ska kännas opersonligt eller tråkigt? Fortsätt läs och inspireras av våra tips för att skapa ett stilsäkert, personligt och inbjudande kök som passar i ditt hem.

1. Vita köksluckor - välj rätt stil för ditt hem!

Valmöjligheterna är nästan oändliga när det kommer till vita köksluckor. Matta eller blanka? Snövit eller gräddvit? Slätt eller med spegel? Hitta rätt lucka som passar i ditt hem!

Vita köksluckor i minimalistisk stil

Färgen vit andas minimalistiskt och enkelt. Välj en slät vit kökslucka för att framhäva enkelheten i köket. Våga att använda kontraster för att ge lite mer liv till ett enkelt kök. Kombinera ett vitt kök med en grå bänkskiva som skapar kontrast och balanserar upp det annars helvita köket. Eller välj en bänkskiva i ren trä för att förhöja känslan av natur och frihet.

Vita köksluckor i lantlig stil

Ett vitt lantligt kök i ljusa och fräscha nyanser är en inredningsstil som gör sig fint i många svenska hem. Det är få kök som upplevs så jordnära och hemtrevligt som ett kök i lantlig stil med ramfrästa köksluckor. Låt köksluckorna rama in ditt kök och komplettera med svarta knoppar och beslag för att skapa kontrast. Eller välj guldbeslag för att tillföra en mer exklusiv känsla.

2. Framhäv detaljer med ett vitrinskåp

Ett vitrinskåp med eleganta spröjsade fönster ger ett vitt kök en mer öppen atmosfär och ger liv till rummet. Skåpet anpassas enkelt efter stilen som du eftersträvar i ditt kök. Välj ett skåp med utpräglade spröjs och klarglas till ditt lantliga kök. Eller en lucka med helglas för ett modernt vitt kök.

Förutom att vitrinskåpet framhäver dina fina glas och porslin så skyddar det samtidigt mot damm och smuts. Föremålen som placeras bakom glaset kan enkelt beundras av dig själv, familjen och dina gäster utan att de ska behöva plockas fram.

3. Sätt din egen touch på köket

Drömmer du om ett kök som framhäver din personlighet? Uteslut inte det vita köket riktigt än. Det finns mängder av möjligheter när det kommer till att skapa den där personliga touchen på ett vitt kök. Lyft in växter och naturtrogna element i inredningen som visar upp din naturnära personlighet.

Uttrycket “att sätta guldkant på tillvaron” har nog alla hört förut – detta är ett bra motto även för köket. En köksblandare, beslag och andra tillbehör i guld ger ditt hem en wow-faktor utöver det vanliga. Gulddetaljerna passar såväl i det moderna som det lantliga köket och lyfter fram din personlighet.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...