ankarsrum-miljobild-800x440.jpg

Ankarsrum – designklassikern som går i arv

Designklassikern Ankarsrum Assistent Original lanserades år 1940 men är lika populär än idag. Assistenten tillverkas och monteras fortfarande för hand i Småland och maskinerna går inte sällan i arv från generation till generation. Givetvis finns Ankarsrum i din Electrolux Home-butik!

En mångfaldigt prisbelönt kökassistent

Ankarsrums produkter har belönats med ett flertal priser i prestigefyllda kategorier; hög kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet. Klassikern Ankarsrum Assistent Original har nio fuktioner och arton tillbehör. Den vispar, knådar, mosar, blandar, rör, maler och river med en motorstyrka på på 1500 watt – allt för att underlätta ditt köksarbete. Assistenten passar stora som små kök och är ett utmärkt val för såväl proffskocken som nybörjaren.

Även om assistenten har utvecklats tekniskt sedan lanseringen år 1940 har man behållit dess tidstypiska design. Originalet har även kommit att kompletteras med ett flertal färgalternativ, idag finns assistenten i 13 olika färger vilket gör att du kan välja den färg som passar just dig och ditt kök.

  • Välj din närmsta butik för kontaktuppgifter