Kökserbjudande-DR62.png

Aktuella kökserbjudanden

Välkommen till vårt nya köksvarumärke! 

Just nu får du 20% premiärrabatt när du köper ditt nya kök och kökssnickerier från JKE för minst 100.000 kr (exklusive vitvaror och tjänster) till och med den 17 oktober 2022.

Välkomna in i närmsta butik och fira med oss!

JKE Design

Vårt nya köksmärke JKE innebär kök för alla. Här erbjuder vi ett stort utbud av stilrena, nordiska kök att leva i, alltid av hög kvalitet, i framkant vad gäller materialval och med en formgivning som passar den nordiska livsstilen. Från det moderna och raka till det mer varma och charmiga.

Hållbarhet & omtanke 

Ett JKE-kök innebär certifierat trä, hållbara material, vattenbaserad färg och lack liksom en tillverkning som drivs till 100% av vind-, vatten- och solenergi. Det ger dig ett kök med minsta möjliga klimatavtryck. Flera av våra kök har dessutom luckor miljömärkta med Svanen. Du kan därmed känna dig trygg i att du har gjort en sund investering, för både miljö och hälsa, när du köper ett kök från oss.

Hjälp hela vägen

Vi finns med dig i varje steg på väg mot ditt färdiga kök - om du vill! Att köpa ett kök är en stor investering och ett lika stort projekt, därför har vi skapat vår köpguide Hjälp hela vägen - en guide som gör ditt köksköp så enkelt och tryggt som möjligt!

Ta hjälp av våra köksinredare
Boka din kostnadsfria köksplanering Gratis köksplanering 

Skapa ditt drömkök tillsammans med oss! Vi erbjuder kostnadsfria köksplaneringar med våra duktiga och erfarna köksinredare. Köksinredarna både inspirerar till personliga val av färg, form och material och kommer med mycket kunskap. De hjälper dig hela vägen från de första trevande frågorna till uppritning, skisser, design, offerter, planering, leverans och montering. Skicka en bokningsförfrågan till våra köksinredare via formuläret till höger och påbörja din köksresa redan idag! Boka tid här!

1. Rådgivning
2. Köksplanering
3. Materialval
4. Vitvaror
5. Beställning
6. Installation 
7. Besiktning 

Kökslånet 

Att köpa kök är en stor investering. Vi kan hjälpa dig med en förmånlig finansiering av ditt nya drömkök i samarbete med kreditgivare Ecster AB. Du kan låna från 25.000 kr upp till 350.000 kr, med en betalningstid på upp till 120 månader. Läs mer om vår tjänst kökslånet

Varmt välkommen in i någon utav våra butiker!

Psst... Du har väl hört vår radioreklam? Klicka här för att lyssna!