Aktuella kökserbjudanden

25-ar-funktionsgaranti-1080x1080.png

Vi ger 25 års funktionsgaranti
på alla våra kök från JKE Design.

vitvaror-kok-k9-1080x1080.png

Utrusta ditt nya kök med pålitliga vitvaror - Just nu till kampanjpriser!

Hitta alla våra kampanjprodukter för det nya köket och hemmet här.

Våra kök

När du köper kök från oss på Electrolux Home får du ett kök präglat av stilren, nordisk design som lyfter ditt hem. Vårt kökskoncept JKE Design står för hög kvalitet och i framkant vad gäller materialval. Ett brett kökssortiment för alla smaker och behov. Här har du obegränsade möjligheter att skräddarsy ditt unika kök utifrån olika stilar, material, färger och vitvaror. Tillsammans utformar vi ett kök som speglar din personliga smak och det just du behöver för att köket ska fungera i vardagen och bli din plats att leva i.

Hållbarhet & omtanke 

Våra kök är tillverkade med en hållbar formgivning i fokus. Det innebär certifierat trä som kommer från välmående skogar, hållbara material, vattenbaserad färg och lack liksom plast och metall utan miljöfarliga och ohälsosamma ämnen. Dessutom med en tillverkning som drivs till 100% av vind-, vatten- och solenergi. Allt för att ge dig ett kök med minsta möjliga klimatavtryck. Ett urval av våra JKE-kök har dessutom luckor miljömärkta med Svanen.

Hjälp hela vägen

Vi finns med dig i varje steg på vägen mot ditt färdiga kök - om du vill. Att köpa ett kök är en stor investering och ett lika stort projekt, det är många val du ställs inför. Vi har därför skapat vår köpguide "Hjälp hela vägen" - en guide som gör ditt köksköp så enkelt och tryggt som möjligt.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...