Satake - Japanska knivar och tillbehör

Satake tillverkar prisvärda japanska knivar som kommit att bli en favorit i många kök. Med sin stilrena design, optimala skärpa och högkvalitativt stål är det enkelt att förstå varför. Upptäck även Satakes övriga produkter som strimlare, slipstenar och andra köksartiklar. 

Japansk skärpa med Satakes knivserie, skalare och tillbehör

Japanska knivar är vida kända för att vara av hög kvalitet och knivarna från Satake är inget undantag. Produkterna är både prisvärda, utformade i stilren design och samtidigt välbalanserade vilket gjort att de blivit en storfavorit för såväl professionella kockar som hemmakockar.

Optimal skärpa och balans är två viktiga egenskaper som en kniv bör ha för att du enkelt och säkert ska kunna arbeta i köket. Dessa två egenskaper genomsyrar alla produkter från varumärket Satake. Från knivar till skalare och saxar.

Satakes knivar är varumärkets kanske mest kända produkter. Med en slipvinkel på 15 grader får knivbladen optimal skärpa vilket gör dem underbara att skiva och hacka med.

Sköt om dina knivar och andra köksartiklar från Satake och de kommer hålla i generationer!

Satakes vassa knivar hos Electrolux Home

Självklart finner du produkter från Satake i Electrolux Homes sortiment! Besök din närmsta Electrolux Home butik och införskaffa nya knivar eller andra produkter till ditt kök. Välkommen in till oss!

  • Välj din närmsta butik för kontaktuppgifter