moccamaster-miljobild-800x440.jpg

Moccamaster – Prisbelönta kaffebryggare

Moccamaster tillverkar kaffemaskiner, produkterna är mångfaldigt prisbelönta och har blivit en designfavorit i de svenska hemmen. Moccamaster är inte vilken kaffebryggare som helst, tillverkade i material av högsta kvalitet monteras de manuellt innan de levereras till återförsäljare världen över. Givetvis hittar du Moccamasters produkter hos oss på Electrolux Home.

Hemligheten bakom världens bästa kaffe

Grundaren Gerhard Smits vision var att skapa en kaffebryggare som skulle brygga världens godaste kaffe. Med en sådan storslagen målsättning är det kanske inte konstigt att Moccamaster har blivit utsedd till världens bästa kaffebryggare ett flertalet gånger. Hemligheten bakom Moccamasters framgångar är att kaffebryggarna håller en konstant bryggtemperatur om 92-96 grader, den temperatur som ger det godaste kaffet. Moccamaster brygger dessutom 10 koppar filterkaffe på 6 minuter och alla bryggare är både brandsäkra och energieffektiva. Du kan därför känna dig säker att du får en kaffebryggare i världsklass.

Den klassiska modellen har återigen blivit populär och är eftertraktad för såväl sin funktion som design. Modellen finns numera i flera härliga färger, gå för mer klassiska toner eller låt dig inspireras och gör bryggaren till ett konstverk i köket.

Electrolux Home är en auktoriserad återförsäljare

Electrolux Home är en auktoriserad återförsäljare av Moccamaster. När du köper en maskin från Moccamaster hos oss på Electrolux Home får du en total garantitid på 10 år, du får 5 års garanti via oss och ytterligare 5 år via en enkel registrering på www.moccamaster.com.

  • Välj din närmsta butik för kontaktuppgifter