DR7-forvaringserbjudande-800x440.png

Skapa din drömgarderob hos oss

Drömmer du om en garderob eller walk in closet där du har en perfekt ordning, lätt hittar det du söker och samtidigt kan njuta av både design och finess? Vi hjälper dig skapa dina drömmars garderob eller walk in closet, utifrån dina behov och förutsättningar. 

Just nu får du upp till 20.000 kr rabatt på din nya förvaring*

Vår rabattstege: 
Köp förvaring för över 20.000 kr och du får 4.000 kr rabatt 
Köp förvaring för över 50.000 kr och du får 10.000 kr rabatt 
Köp förvaring för över 100.000 kr och du får 20.000 kr rabatt 

*Vårt förvaringserbjudande gäller vid köp av förvaringslösningar från Sentens för minst 20.000 kr. Erbjudandet gäller mellan den 21 augusti och 2 oktober 2023. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.  

Sentens förvaring - från det lilla udda utrymmet till en maffig walk-in-closet

Sentens förvaring erbjuder ett oändligt antal lösningar för dig och din familjs personliga behov av ordning och reda, oavsett om det är i hallen, sovrummet eller tvättstugan. Alla förvaringslösningar, skjutdörrar och inredning finns i flera material och i många variationer. Vi hjälper dig att planera och designa din drömförvaring! 

Rita förvaring online

Testa vårt planeringsverktyg på hemsidan. Rita på din drömgarderob eller tvättstuga och få ett prisförslag. Arbeta sedan vidare med din ritning i butik och beställ din alldeles egna förvaringslösning. Testa planeringsverktyget!

Rita förvaring i butik

Vi ritar och planerar dina drömmars garderob direkt i butiken med vårt 3D-program. Vi skräddarsyr förvaringslösningar utefter dina behov och din plånbok. Du får sedan med dig både skiss och offert. 

Varje lösning är unik! Vi vill att rummets alla väggar ska utnyttjas optimalt, därför är våra skjutdörrar och vår inredning måttanpassade. Flera av våra modeller kan även anpassas till snedtak. 

Välkommen in i butik så berättar vi mer

Hitta din närmaste butik här

Ta en titt på våra förvaringslösningar. Vi har allt från lyxiga Walk-in-closet till mer praktiska lösningar för grovhallen eller tvättstugan.

Sentens förvaring från Electrolux Home har ett oändligt antal lösningar för dig och din familjs personliga behov av ordning och reda.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...