Dörrfunktioner, städ och tvätt

Smarta dörrfunktioner och praktiska lösningar för skåpen. Vad sägs om städskåp med möjlighet till fler källsorteringskärl eller ett bänkskåp med strykbräda? Vi har även funktionella lösningar för dörrar och lådor, med godkända barnspärrar och ljuddämpare blir köket extra familjevänligt.

Städskåp
Tvättstugan
Tvättstugan

Tvättstugan. Skapa ordning och reda i tvättstugan med Land vit.

Bänkskåp med strykbräda och trådkorgar

Bänkskåp med strykbräda och trådkorgar. För köket, grovköket eller där du trivs med att stryka.

Städskåp 60 cm

Städskåp 60 cm. Kemikalieskåp, halvhylla där skurhinken kan placeras under och trådhylla med slanghållare, förvaringskorgar och krokar.

Städskåp

Städskåp med möjlighet för placering av fler källsorteringskärl (ingår ej) i den invändiga lådan. Finns i 40, 50 och 60 cm bredd, i två höjder.

Städskåp 60 cm med utdragbart inrede

Städskåp 60 cm med utdragbart inrede. Praktiskt och lättillgängligt. Plåtbelagd botten och hylla. Inredet går även att montera i 40 och 50 cm breda högskåp.

Luckdämpare

Luckdämpare. Gångjärn med inbyggd dämpare.

Luckspärr

Luckspärr. Listig konstruktion utan utstickande detaljer som kan skada. Godkänd barnspärr.

Lådspärr

Lådspärr. Godkänd barnspärr för låda.

Ljuddämpare Soft

Ljuddämpare Soft. Ljudlös, dämpad stängning av dörrar. Tillbehör som borras in i skåpsidan alternativt monteras i hållare.

Push-to-open close up

Push-to-open. Handtagslösa luckor. Ett lätt tyck på luckan så öppnas den.

Push-to-open

Push-to-open. Handtagslösa luckor. Ett lätt tyck på luckan så öppnas den.

Sänk ljudnivån i tvättstugan

Vi har ett brett utbud av funktioner som dämpar både luckor och lådor så att de inte smäller. För oss är det ett självklart tillskott i alla utrymmen där man kan föra lite mindre oväsen i sin vardag.

Smarta städskåp

Dammsugare, skurhink, mopp, kemikalier och all annan städutrustning. Perfekt för att hålla rent men det är alltid svårt att få bort dessa verktyg på ett effektivt sätt. Våra smarta städskåp är otroligt praktiska och tagit höjd för allt du kan tänkas behöva. Anpassa skåpen efter dina behov!

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...