Ny köksleverantör - JKE Nordic Kitchen Design

Vi på Electrolux Home är butikskedjan som under flera år förverkligat människors köksdrömmar genom att erbjuda ett brett utbud av kompletta kök. Kök för alla, oavsett önskemål, behov och förutsättningar. Danmark har under många år varit känt för sin design och formgivning. Som ett steg i vår expandering har Electrolux Home valt JKE Nordic Kitchen Design som ny köksleverantör.

JKE Design står för nytänkande kring nordisk design och dansk kvalitet. Stilrena nordiska kök att leva i, alltid av hög kvalitet, i framkant vad gäller materialval och med en formgivning som passar den nordiska livsstilen. JKE Design erbjuder kök som helt går i linje med Electrolux Homes expansionsplaner och nytänkande kring den nordiska designtraditionen. Samarbetet med oss på Electrolux Home innebär en stor etablering för JKE Design i Sverige. JKE Design har också ett utarbetat hållbarhetsarbete, något vi på Electrolux Home ser som oerhört viktigt och som en del i vår företagskultur.

Hållbarhet & omtanke

Våra JKE-kök är tillverkade i Danmark med en hållbar formgivning i fokus. Det innebär certifierat trä som kommer från välmående skogar, hållbara material, vattenbaserad färg och lack liksom plast och metall utan miljöfarliga och ohälsosamma ämnen samt en tillverkning som drivs till 100% av vind-, vatten- och solenergi - allt för att ge våra kunder kök med minsta möjliga klimatavtryck. Flera av våra köksluckor är dessutom miljömärkta med Svanen.

Våra kök är dessutom utformade för att hjälpa kunden att på ett enkelt sätt vara miljösmart i sin vardag.

Smart-forvaring-.jpg

Electrolux Homes expansiva resa

Vi på Electrolux Home har idag närmare 40 butiker över hela landet. Planen är att fortsätta den starka utvecklingen med befintliga butiker och inspirerande butiksmiljöer som får kunderna att längta hem och att expandera på nya orter.

Electrolux Homes erbjudande

Electrolux Home erbjuder idag allt för hemmet. Stort fokus ligger på att erbjuda ett brett utbud av kompletta kök. Kök för alla, oavsett önskemål, behov och förutsättningar. Ett stort fokus ligger även på att erbjuda intuitiva vitvaror, småelsprodukter och köksredskap. Allt designat och noga utvalt för att på bästa sätt hjälpa människor till en både sund och kreativ matlagning, för att höja matlagningsupplevelsen och resultaten. Helt enkelt för att göra matlagningen till något roligt och utvecklande. Vi erbjuder dessutom produkter för tvätt och tork, städning, en god inomhusmiljö och garderobs- och förvaringslösningar för hemmets alla rum.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...