Den traditionella planlösningen kan bli modern

Parallellköket som fick nytt liv med moderna köksstilar.

Det så kallade parallellköket, som ibland även kallas korridorköket, är det karaktäristiska köket som går längs med två motsatta väggar och mer är av ett separat rum och inte en del av en öppen planlösning. Faktum är att parallellköket fortfarande är den vanligaste planlösningen i Sverige. Parallellkökets fördelar är bland annat att planlösningen skapar ett privat utrymme för matlagningen, att här finns utrymme för mycket arbetsyta, möjlighet till bra placeringar av vitvarorna och att det inte finns några knepiga hörn, vilket gör allt lätt att nå.

Denna traditionella planlösning kan utan problem bli modern och få ett nytt liv med en helt ny känsla. Här lät vi en av våra signaturstilar, Nordic Nature i vacker ek natur, få ta över och välkomna familj och vänner hem. Tillsammans med moderna vitrinskåp med spegelluckor i stilen Black Frame.

Köksstilen JKE Nordic Nature

Vår köksstil Nordic Nature är lugn och harmoni karaktäriserat i stilren, nordisk design. Nordic Nature står för genuint hantverk i hållbara, sinnliga material. Här utgår designen på köket från trädets naturliga strävan mot ljuset genom sina trälameller som går vertikalt. Dessa trälameller är dessutom ljudabsorberande.

Vitrinskåp med spegelluckor i stilen JKE Nordic Frame

Nordic Frame är genomtänkt och stilren design med möjlighet till spegelluckor. Spegelluckorna ger köket ett exklusivt och stilrent intryck som både är modernt och tidlöst.

Köksprodukterna i vårt parallellkök

  • Kök: JKE Design - lucka i stilen Nordic Nature, ek natur, samt vitrinskåp med spegelluckor i stilen Black Frame
  • Bänkskiva: Silestone Lagoon, 20 mm, blankpolerad
  • Diskho: Blanco Subline 500-U Black Edition, underlimmad
  • Beslag: Beslag Design - handtag med artikelnummer 305176-11 och 305949-11
  • Vitvaror: Ugn Electrolux CKC7000X, häll Electrolux HOF8000, mikrovågsugn Electrolux KMFD264TEX, fläkt Franke Tender 70 cm i svart, kyl AEG SKE818F1DC, frys AEG ABE818E6NC och diskmaskin Electrolux EEG8000

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...