ata-ute-hemma-800x440.jpg

Köket är smakernas rum - utforma ditt kök för inspiration till fantastisk matlagning

Köket är smakernas rum. En populär samlingsplats där vi uttrycker allt mer av vår personlighet. Här experimenterar vi med nya, spännande smaker både i mat och köksdesign. Rustikt och lantligt, naturligt och jordnära eller industriellt stilrent. Helvitt eller färgstarkt, enfärgat eller en mix av färger och material. I dag finns kök för alla smaker och personligheter.

1. Skapa ditt personliga kök

Vilket typ av kök trivs du bäst i? Där du trivs och mår bra känner garanterat även dina gäster sig som hemma. Vi erbjuder ett brett sortiment av kök. Kök för alla, oavsett önskemål, behov och förutsättningar. Här är 2 exempel att inspireras av.

Nordic Vintage är det riktiga vintageköket, ett kök i modern, fyllig stil som samtidigt har tydliga referenser till klassisk charm, värme och lyx. Ett kök där nostalgi möter det moderna. Här får de släta minimalistiska ytorna stå tillbaka för mer historia och struktur. Nordic Vintage är vackert bearbetat med sina fyllningar. Här kan du även få klassiska vitrinskåp med lameller om du vill utforma ditt nya kök med det. Nordic Vintage är köket som utstrålar nordisk charm för att du verkligen ska trivas. Med Nordic Vintage har du stora möjligheter att gå din egen väg och skapa ett kök precis som du vill ha det. Antingen väljer du ett kök helt i denna charmiga vintage-stil, eller så kombinerar du Nordic Vintage med våra övriga kök. Släpp lös din fantasi och använd Nordic Vintage som utgångspunkt för din egen personlighet.

Inspirerar till långkok, klassisk husmanskost och hemgjorda cupcakes – en mix av tradition och fantasi.

Nordic Classic är det romantiska och varma köket. Ett klassiskt kök i lantlig stil som andas både charm och nostalgi. Nordic Classic har en djupt rotad historia i den skandinaviska kulturen med sina klassiska panelluckor, sina vackra utfrästa karmar och charmiga vitrinluckor. Detta kök är själva essensen i det skandinaviska lantköket. Den varma känslan som detta kök skapar passar lika bra i det lilla torpet som i villan eller lägenheten. Här står mys och värme i fokus för härligt umgänge och ett levande köksliv. Nordic Classic blir fulländat med detaljer som utstrålar genuint hantverk. Med utgångspunkt i danska hantverkstraditioner ger vi dig en mängd detaljer som spröjsar, små lådor och vackert frästa paneler. Vårt lantliga kök gå att kombinera med våra övriga kök, vilket innebär att du kan kombinera Nordic Classics utmärkande design med andra stilar för att skapa alla möjliga spännande kontraster.

Inspirerar till storbak, maträtter lagade från grunden med närodlade råvaror liksom färskpressade juicer på grönsaker och bär från trädgården.

2. Förnya ditt kök med detaljer

Du behöver inte bygga om hela köket för att skapa en mer personlig köksmiljö. Tillbehör som en krönlist eller stående dekorpelare kan ge hela köket ett lyft. Öppna hyllor ger ett luftigare intryck, hyllbärare i stål eller trä sätter olika stilar. Zinkade lådor, ett vitrinskåp eller en ny vitvara skapar känsla av vardagslyx.

3. Hämta idéer

Ta en titt i vår kökskatalog eller låt dig inspireras av hela vårt kökssortiment här. Ta hjälp av ett proffs för att planera ditt drömkök. Vi på Electrolux Home erbjuder dig köksplanering kostnadsfritt. I vår tjänst ingår också ett kostnadsfritt hembesök om du bor inom en radie av fem mil från din Electrolux Home-butik.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...