Köksinspiration

Söker du köksinspiration till hemmets favoritrum? Vi bjuder gärna på inspiration till ditt nästa projekt. Låt dig inspireras av våra olika kök, läs om de senaste kökstrenderna, om olika materialval, hur vår köksplanering går till och få tips från våra köksinredare.

Köksinspiration - trender, intervjuer och mycket mer

Nyfiken på vad som är de största inredningstrender i köket just nu? Eller hur du kan designa ditt nya kök i olika färger? Håll dig uppdaterad kring kökstrender med våra artiklar som är fyllda med köksinspiration. Vi blandar hemma hos-reportage med artiklar om inredningstrender och inspirerande köksbilder.

Här får du även idéer och inspiration när det kommer till val av material och färg. Drömmer du om ett svart kök eller vill du byta bänkskiva till köksbänken? Vi ger dig köksinspiration i kombination med smarta tips så att du kan skapa dig en bättre bild över ditt drömkök.

Smakfulla idéer för köksrenoverare

Är det dags att renovera köket där hemma? Förutom våra trendspaningar kan du här även ta del av smarta tips och trix inför köksrenoveringen. Det är många frågor du behöver besvara när du står inför en renovering. För dig som önskar tips och som vill läsa på inför det stora projektet föreslår vi att kolla in några av våra artiklar:

Vi erbjuder alltid gratis köksplanering. Läs om hur vår köksplanering fungerar och förverkliga din köksdröm genom att boka gratis köksplanering direkt hos oss.

Inspireras av våra olika kök

För dig som går i kökstankar men som behöver mer köksinspiration för att hitta köket för just dig vill vi tipsa om att i lugn och ro kolla in alla våra olika kök på webben. Köksinspiration och köksidéer får du i mängder när du fördjupar dig i vårt breda utbud. Här kommer du garanterat att hitta köket som speglar din personliga smak. Oavsett om du gillar det naturliga, exklusiva, lantliga eller det mer moderna. Rådfråga gärna våra köksinredare om du behöver hjälp att förvandla dina idéer till ett riktigt drömkök.

Mer köksinspiration i sociala medier

Du följer oss väl på sociala medier? På vårt Instagramkonto @electroluxhome kan du ta del av köksinspiration från vår köksserie, inspireras av köksbilder både från oss och våra kunder som redan har ett kök från oss. Har du ett JKE-kök från oss? Tagga dina bilder med #jkekök för att sprida och dela med dig av härlig köksinspiration!

Självklart finns vi även på Facebook!

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...