JKE_NordicNature_800x440px.jpg

Skapa ditt drömkök med proffshjälp

Trendigt 50-tal, lantlig klassiker eller restaurangkänsla? Nu kan du få hjälp av ett proffs att planera ditt drömkök – helt kostnadsfritt.

Här kan du boka gratis köksplanering.

För många av oss är köket hemmets viktigaste plats. Ett rum där vi inte bara bakar, lagar mat och äter utan även jobbar, umgås, lyssnar på musik, läser och samtalar. Vi på Electrolux Home erbjuder gratis köksrådgivning för att du ska kunna hitta den bästa lösningen som matchar din smak och dina köksdrömmar.

Låt dig inspireras

På vår hemsida kan du bli inspirerad genom att bläddra i vår kökskatalog eller kika på olika köksstilar för att få en känsla av vad som skulle passa för just ditt kök. I våra butiker finns även erfarna köksrådgivare som inspirerar dig att hitta ett kök skräddarsytt för just dina behov och din smak.

– Alla våra köksinredare har djupa kunskaper om hur man får ett funktionellt kök. Vi rekommenderar att du bokar ett första möte med oss så snabbt som möjligt, så hjälper vi till att räta ut alla frågetecken och skissa fram ditt drömkök, säger Hampus Nording, köksinredare på Electrolux Home.

Gratis köksplanering - Hur går det till?

I mötet med Electrolux Homes egna köksinredare berättar du om dina visioner och vilka funktioner som är viktiga för dig och/eller din familj. Tillsammans går ni igenom olika köksmodeller, vitvaror, bänkskivor, luckor, golv, belysning med mera som skulle kunna passa. Rådgivningen är helt kostnadsfri.
– Till första mötet brukar vi avsätta cirka två timmar. Vi lyssnar till vad du har för stil och vision för att få en känsla som vi sedan pusslar ihop med rummets förutsättningar, säger köksinredaren Hampus Nording.

Föredrar du ett hembesök? Bor du inom en radie av fem mil från en Electrolux Home-butik kan vi till viss mån erbjuda hembesök. 
– Att se köket på plats ger en bra blick för känslan som kunden är ute efter och vi gör hembesök så ofta vi kan.

Hampus Nordings tips inför mötet är att du funderar igenom vad som är viktigt för dig och/eller din familj i ert kök: Vilken stil känner du för och hur passar den med resten av huset?
– Bra att tänka på – oavsett stil, och oavsett om du endast lagar mat till dig själv eller till många: Du kommer att behöva rejäla arbetsytor, säger Hampus Nording.

Hos oss på Electrolux Home hittar du köksstilar för alla smaker. Till exempel köksserien Herrgård ljusgrå tradition – ett klassiskt lantkök med gott om plats för matlagning och förvaring. Eller varför inte City borstad mörk – köket för en modern våning som bjuder in till mingel, där effektiv förvaring möter läckra ytor och kontraster. Mörk träkänsla i bänkskåpen mot vitt blankt väggkakel och en glimrande mässingskåpa för extra glamour.

Våra köksexperter står redo att hjälpa dig skissa fram ditt drömkök, helt kostnadsfritt.

Skriv ut