Inbyggnadsugn

Här hittar du vårt utbud av inbyggda ugnar. Online och i våra butiker finner du inbyggnadsugnar i olika utföranden. Från rostfria och vita till inbyggnadsugn med större utrymme där du har fler ugnsnivåer.

1 produkter

Rensa filter

1 produkter

Visar 1 - 1 av 1
  • Välj din närmsta butik för kontaktuppgifter

Inbyggnadsugn för hemmakocken

Idag finns det flera modeller av inbyggnadsugnar med olika tekniska finesser. För den som har höga ambitioner i köket finns det därför goda förutsättningar att ta matlagningen till nästa nivå. Prova de olika funktionerna som en inbyggnadsugn är utrustad med. Bland annat har vi ugnar med grillfunktion där du enkelt fäller ner grillelement för att få till en riktigt god yta på maten.

Gillar du den stilrena känslan av rostfritt stål men tycker inte om fingeravtrycken som lätt uppstår när du lagar mat? Våra inbyggnadsugnar i rostfritt stål är ofta behandlade med AntiFingerPrint för att motverka fula fläckar. Nu behöver du inte längre välja mellan praktiskt och snygga detaljer!

Fördelarna med inbyggda ugnar

Förutom att en inbyggnadsugn har flera bra tekniska egenskaper som hjälper dig lyckas med matlagningen så finns det fler fördelar. En inbyggnadsugn är en stilren detalj i köket som direkt smälter in i inredningen. Ugnen är inte bara en fröjd för ögat utan också mer praktisk än vanliga ugnar. Installera ugnen i bekväm höjd och det blir enklare att öppna ugnsluckan samt att kolla till maten du lagar.

Att välja inbyggnadsugn till ditt kök gör dig också mer flexibel i köksplaneringen. Ugnen behöver inte alltid vara i anslutning till spisen. Få till ditt kök precis som du vill och placera din inbyggnadsugn precis där du vill ha den. Behöver du hjälp och förslag på vart du ska placera ugnen för att få ett optimalt kök? Kontakta våra experter på Electrolux Home och ta samtidigt del av vår gratis köksplanering!