fyra-tips-om-luftkonditionering-800x440-komp2.jpg
  • Välj din närmsta butik för kontaktuppgifter

Fyra tips om luftkonditionering

Äntligen har sommaren kommit! Behöver du svalka dig i värmen är ett hett tips att investera i en portabel AC. Här kommer 4 tips på vad du ska tänka på när du använder aircondition.

1. Är du av den sömniga naturen så se till att du inte somnar i direkt drag då det lätt kan leda till förkylning. Portabel luftkonditionering underlättar då du kan ställa den på olika platser.

2. För att dra ner på kostnaden kan du använda 24-timmarstimern för att ställa in temperaturen lagom tills att du ska gå och lägga dig. Om du bor litet går kylprocessen relativt snabbt.

3. Välj en air conditioner med energiklass A och så lågt decibeltal som möjligt.

4. Utgå ifrån hur stort utrymme du tänkt kyla och tänk på att leda ut den varma luft som AC:n genererar genom ett fönster. Utblåset kan monteras i en fönsteröppning så du behöver inte göra hål i väggen. 

Önskvärda funktioner hos en portabel AC

Luftkonditionering bidrar till ett behagligare hemmaklimat, varför kämpa med korsdrag under de varma sommardagarna när det finns en så enkel lösning på problemet? En portabel AC kan du enkelt flytta runt i hemmet efter behov. Önskvärda funktioner att hålla utkik efter när du ska köpa en AC är timer och avfuktningsfunktion, något som flera av våra modeller har.

AirFlower - cylinderformad AC med WiFi

En av våra modeller, AirFlower, har dessutom en spiralformad luftström och ett unikt utblås, en stilren design och sprider den kylda luften mer effektivt i rummet. Med den nya modellen av AC:n kan du styra den från din telefon med Electrolux-appen. Tack vare ett förmonterat fönsterkit kan den installeras på bara 30 sekunder. 

AirFlower, cylinderformad portabel AC som du kan styra med app

AirFlower WP71-265WT, portabel AC 

Se alla produkter inom portabel luftkonditionering

Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...