Tvätt och torkpaket

Letar du efter en tvättmaskin och en torktumlare? Vi har tvätt och torkpaket för dig som vill göra en paketdeal. Våra tvätt och torkpaket kommer från Electrolux. I vårt noga utvalda sortiment hittar du något för alla hushåll.

3 produkter

Rensa filter

3 produkter

Lagerstatus för
  • 13 980:-
    Se prishistorik
  • 25 480:-
    Se prishistorik
  • 20 480:-
    Se prishistorik
Visar 1 - 3 av 3

Tvätt och torkpaket som passar dig

Här på Electrolux Home hittar du garanterat ett tvätt och torkpaket som passar dig. Vi har tvätt och torkpaket i olika prisklasser och med olika funktioner. Så att du kan välja det alternativ som passar dig bäst. De matchar dessutom varandra så att du får en snygg och enhetlig känsla i ditt badrum eller tvättstuga.

Välj rätt tvättkapacitet för ditt hushåll

Alla hushåll har olika många personer som behöver få sina kläder tvättade. Vi har tvätt och torkpaket med både lägre och högre kapacitet. En familj på fyra personer bör i regel ha en tvättkapacitet på 7 kg för att undvika allt för många tvättar. Hos oss hittar du framförallt maskiner med en kapacitet på 7-10 kg. Vi har även andra tvättmaskiner och torktumlare i vårt sortiment som tar allt från 4-12 kg tvätt. Utforska vårt utbud online och välj det paket som möter era tvättbehov bäst.

Smidiga funktioner som underlättar i vardagen

Våra tvättmaskiner och torktumlare har många finesser som gör din vardag enklare. Här hittar du allt ifrån fördröjd start, så du kan ha tvätten redo tills när du kommer hem från jobbet, till DelicateCare-system som tar tillvara på kläderna. Våra tvätt och torkpaket har även många olika program där du kan välja om tid, miljö eller energieffektivitet ska vara i fokus. Perfekt när du vill kunna anpassa efter vad som är viktigt för dig.

Två flugor i en smäll med tvätt och torkpaket

Att köpa en tvättmaskin och torktumlare till ett paketpris är smidigt när du behöver byta ut båda maskiner i tvättstugan eller vill införskaffa till det nya hemmet. När du handlar tvätt och torkpaket får du två maskiner som kompletterar varandra. Hos oss kan du klicka hem ett paket online och få det levererat eller hämta ut i din närmaste Electrolux Home butik!

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...