41 produkter

Rensa filter

41 produkter

Typ

Varumärke

Pris

  • 5990 Kr
    20780 Kr

I Lager

Visa fler Visar 1 - 24 av 41
  • Välj din närmsta butik för kontaktuppgifter

Brett sortiment av torktumlare och torkskåp

Hos Electrolux Home hittar du ett brett sortiment av torktumlare, torkskåp och kombinerade tvättmaskin och torktumlare så att du kan hitta det just du söker efter och det som passar in i ditt hem. Här kan du välja vitvaror som passar just dina tvätt- och torkbehov. Har du en stor familj och en tvättstuga med utrymme för ett torkskåp kan det vara en bra lösning. Har du istället ont om utrymme kan en kombinerad tvätt- och torkmaskin vara en produkt för dig.

Garantier för din torktumlare

Slipp oro över produktens hållbarhet. Electrolux Home erbjuder dig alltid 5 års garanti på din nya torktumlare. Garantin omfattar fel på vitvaran, vilka orsakats av material- eller produktionsfel. Du kan läsa mer om våra garantier under respektive produktsida.

Ta hjälp av våra experter

Har du funderingar om våra torktumlare eller är du osäker på vilken produkt som är bäst för dig och ditt hem? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Electrolux Home! Kontakta vår kundservice eller besök någon av våra butiker för att titta på olika torktumlare och ställa dina frågor. Vi erbjuder dig snabb leverans, installation av torktumlaren och eventuell retur av din gamla tumlare.

Att välja torktumlare

Vad ska man tänka på när man köper ny torktumlare? Vare sig det är första gången du köper torktumlare eller om det var länge sen sist så kan det vara bra med inspiration och vägledning.

På Electrolux Home hittar du främst två typer av torktumlare:

Kondenstumlare innebär att fukten kondenseras till en vattenbehållare och därför kräver den ingen extern ventilation. Fukten kondenseras och leds till en vattenbehållare eller bort via en slang ut i avloppet om så önskas.

Värmepumpstumlare är en kondenstumlare med värmepumpsteknik som avfuktar luften och återanvänder värmen. På så sätt blir den mer energisnål och miljövänlig.

Det finns även andra funktioner och märkningar som du kan ha i åtanke när du väljer torktumlare:

  • Energiklass
  • Tvättkapacitet
  • Invändig LED-belysning
  • Fördröjd start
  • Elektronisk fuktavkänning
  • Tekniker för att kunna torka ömtåliga plagg