PSEEFL170ME00002_huvudbild-komp.jpg

Funktioner tvättmaskiner

Vad betyder alla termer som står på produktspecifikationerna? Vi har tagit fram en ordlista med de vanligaste funktionerna så du kan känna dig trygg i ditt val av tvättmaskin. Många av våra tvättmaskiner har de senaste funktionerna som t ex. UltraCare och SensiCare. Fundera över hur du använder din tvättmaskin och vad som är viktigt för dig, så blir produktvalet enklare.

Hos oss hittar du ett brett sortiment av tvättmaskiner, både toppmatadekombinerade tvätt & torkarfrontmatade och kompakta maskiner. Ta del av våra inspirationsartiklar och lär dig mer om vårt produktsortiment och vitvarornas egenskaper och funktioner.

Kombinerad tvätt & tork
Tvättmaskin och torktumlare i ett. Platsbesparare med många olika egenskaper. Energisnåla med värmepumpsteknik. I vårt breda utbud hittar du maskiner med bl.a. energieffektiva invertermotorer, exceptionellt tystgående maskiner och alternativ med extra stor kapacitet.

Toppmatad
Yteffektiva tvättmaskiner med luckan på ovansidan. Ergonomisk arbetsställning för att fylla och tömma maskinen. Vid begränsat utrymme har vi ett stort urval av smala maskiner. Läs vår guide!

Frontmatad
Den vanligaste typen av tvättmaskin med lucka framtill vilket gör att du kan nyttja utrymmet ovanför maskinen. En grund frontmatad tvättmaskin passar bra vid små utrymmen.

SensiCare
Automatisk anpassning av tvättprogram efter tvättmängd. Justerar automatiskt tid, vatten, energi för optimala resultat och energiåtgång.

Airflow-teknologi
Säkerställer att trumman alltid doftar fräscht även om maskinen är stängd och inte används.

Aktiv balanskontroll
Gör centrifugeringen tystgående.

Centrifugering
En hög centrifugering (1400 varv/minut) ger kortare torktid av kläderna.

Mjuköppnande luckor
Ger dig en bekväm i- och urplockning av din tvätt, samt ökad säkerhet.

TimeManager
Du sätter villkoren så anpassar tvättmaskinen program utifrån dina val, vilket kortar ner cykeln.

Eco Valve-tvättsystem
Minimerar vatten-, el- och tvättmedelsförbrukning, vilket gör Electrolux tvättmaskiner till ett miljövänligt och effektivt alternativ!

ECO-ventil
För bättre tvätt- och sköljeffekt som dessutom gör dem energieffektiva.

Woolmark-certifiering
Garanterar skonsam behandling och vård vid maskintvätt av ylleplagg märkta ”endast handtvätt”. Tvättmaskiner med grön certifiering är den energisnålaste maskinen.

DirectSpray-funktion
Ger en kontinuerlig dusch av vatten, rakt in i hjärtat av din tvätt, vilket garanterar ren tvätt även vid stora laddningar.

Ångfunktion
Uppfräschning och strykning utan att behöva tvätta kläderna.

UltraCare system
Unik patenterad förblandningsteknik för mer skonsam tvätt som löser upp både tvättmedel och sköljmedel i vatten helt och hållet innan det kommer i kontakt med kläderna. Denna teknik hjälper medlet att nå djupt in i varje fiber för ultimat tygvård. Tekniken sparar både på miljön och förlänger dina kläders livslängd. Läs mer här!

Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...