Vi har haft problem med vår mail - Om du mailat kundtjänst och ej fått svar, eller lagt en beställning och ej fått kvitto är du välkommen att ringa oss på 0770 77 01 03. Vi beklagar det inträffade.

Fönstertvätt

Letar du efter ett bättre sätt att tvätta dina fönster? Här hittar du fönstertvättar som ger dig skinande resultat på allt från fönster till hårda ytor. Det har aldrig varit enklare att rengöra fönster, kakel och duschväggar.

2 produkter

Lagerstatus för Rensa filter

2 produkter

  • 849:-
  • Online
    Butik
  • 990:-
  • Online
    Butik
Visar 1 - 2 av 2

Tvätta dina fönster med fläckfritt resultat

Vill du ha skinande fönster direkt efter att du tvättat dem? Med en elektrisk fönsterputsare blir dina fönster skinande rena utan större ansträngning. Fönstertvätten hjälper dig att blöta ned fönstret med rätt mängd vätska för att sedan torka av det utan rinnande vatten. Den lämnar inga ränder eller droppar och är enkel att använda tack vare den ergonomiska designen.

Rengör dusch och kakel med fönstertvätten

Du kan också använda fönstertvätten till hårda ytor som dusch, kakel, bord och bänkar. En av fönstertvättens unika funktioner är att du kan ställa in den i olika vinklar som ger bästa resultat. Med hjälp av anti-droppsystemet rengör du alla ytor utan spill och rinnande vatten.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...