Kyl och fryspaket

Kylen och frysen tar upp en stor del av ditt kök och det är därför viktigt att hitta rätt alternativ för dig. Electrolux Home erbjuder smidiga och prisvärda kyl och fryspaket i olika storlekar, färger och utföranden. Vi hjälper dig från inspiration till installation samt att hitta rätt paket som passar dina behov i köket.

3 produkter

Rensa filter

3 produkter

Lagerstatus för
 • 23 480:-
  Se prishistorik
 • 22 580:- 21 480:-
  Se prishistorik
 • 28 080:-
  Se prishistorik
Visar 1 - 3 av 3

Vad är ett kyl- och fryspaket?

Ett kyl- och fryspaket är två matchande skåp vända mot varandra, med kyl i ena skåpet och frys i det andra. Produkten ger stora förvaringsmöjligheter med många smarta funktioner och finesser som underlättar ditt liv i köket. I vårt sortiment hittar du kyl och fryspaket i olika utföranden. Välj mellan den vita mer klassiska varianten eller någon av våra rostfria alternativ. Design är viktigt, men i kombination med funktion blir produkten komplett. Missa inte de praktiska dörrfacken med generösa förvaringsutrymmen, samt de rymliga hyllplan och lådorna som är redo att lastas med matvaror från världens alla hörn!

Vilka fördelar finns det med att köpa ett kyl- och fryspaket?

Det finns många fördelar med att köpa en färdig paketlösning – från stil till funktion. När du väljer att inreda köket med ett enhetligt kyl och fryspaket får köket genast en extra stilren finish. Här nedan listar vi de två främsta fördelarna: 

- Du slipper fundera över vilken kyl och frys som passar ihop vad gäller utseende, storlek och funktioner. Varje paketlösning är en perfekt matchning med varandra. 

- Du får med säkerhet en enhetlig känsla i ditt kök.

Vilka funktioner har ett kyl- och fryspaket?

 • CustomFlex® låter dig organisera ditt kylskåp precis som du vill. Med flexibla hyllor och fack kan du enkelt maximera ditt förvaringsutrymme. 
 • DynamicAir-tekniken skapar ett jämnt luftflöde som håller en stabil temperatur i hela kylskåpet. 
 • Med FastFreeze® fryser du snabbt in dina färska livsmedel. Det bevarar matens vitaminer, dess konsistens och smak på ett effektivt sätt. 
 • Med en elektronisk touch-panel kontrollerar du enkelt kylens alla inställningar och funktioner. Du kan enkelt justera temperaturen efter dina behov.

Mer plats, mer matglädje!

När du har en rymlig kyl och frys som väntar hemma, kommer storhandlingen vara höjdpunkten på veckan. Plötsligt har du möjlighet att preppa kylen för både veckans storkok och festliga middagar. Electrolux kyl och fryspaket har generöst med utrymme, så du har möjlighet att förvara alla tänkbara delikatesser hemma. Orolig över att allt inte kommer hålla sig fräscht? Du kan vara lugn. Våra kyl och fryspaket är utrustade med flera smarta funktioner. Tack vare den speciella kolstrukturen i TasteGuard-filtret håller sig våra kylskåp från Electrolux doftfria och fräscha. Inte nog med det, Twintech-systemet håller ett extra öga på temperatur och luftfuktighet, vilket gör att frukt och grönsaker håller längre!

Vad bör man tänka på när man ska köpa ett kyl- och fryspaket?

Att köpa ny kyl och frys är inte helt enkelt eftersom det är mycket man måste tänka på innan köp. Här ger vi dig en enkel köpguide för ditt nya kyl- och fryspaket: 

 • Fundera över vilket paket som passar bäst in i ditt kök vad gäller utseende med färg och dörrfrontar. Kontrollera att måtten på produkten passar in i ditt kök. 
 • Vilka funktioner är viktiga för dig? Olika kylar och frysar har olika funktioner, hitta den variant som passar dina behov och önskemål bäst. 
 • Kontrollera att prisklassen stämmer överens med din budget. 
 • Hur ska du frakta hem och installera din nya kyl och frys? Hur ska du återvinna dina gamla? Electrolux Home erbjuder tilläggstjänster för både leverans, installation och retur.

Hur installerar jag mitt nya kyl- och fryspaket?

Du kan välja att installera ditt nya kyl- och fryspaket själv eller låta oss på Electrolux Home göra jobbet åt dig. Så länge det finns befintliga eluttag, och i de fall det krävs, framdragen vattenkoppling kan du välja som tilläggstjänst att få dina nya varor installerade vid leverans.

Vad gör jag med mitt gamla kyl- och fryspaket?

Din gamla kyl och frys måste alltid återvinnas på en miljöanpassad återvinningscentral. Du kan välja att återvinna dina gamla produkter själv eller så låter du oss göra jobbet. Vi på Electrolux Home erbjuder en tilläggstjänst där vi tar med och återvinner dina gamla produkter när vi levererar dina nya.

 

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...