Kyl och fryspaket

Letar du efter kyl och frys till ditt nya kök? Electrolux Home erbjuder smidiga och prisvärda kyl och fryspaket. Vi hjälper dig att hitta vitvaror som passar dina behov, från inspiration till installation. Upptäck vårt noga utvalda sortiment både online och i butik.

13 produkter

Rensa filter

13 produkter

Visar 1 - 13 av 13
  • Välj din närmsta butik för kontaktuppgifter

Kyl och fryspaket - både snyggt och praktiskt

Det finns många fördelar med kyl och fryspaket - från stil till funktion. När du väljer att inreda köket med ett enhetligt kyl och fryspaket får köket genast en extra stilren finish. I vårt sortiment hittar du kyl och fryspaket i olika utföranden. Välj mellan den vita mer klassiska varianten eller någon av våra rostfria alternativ. Design är viktigt, men i kombination med funktion blir produkten komplett. Missa inte de praktiska dörrfacken med generösa förvaringsutrymmen, samt de rymliga hyllplan och lådorna som är redo att lastas med matvaror från världens alla hörn!

Mer plats, mer matglädje!

När du har en rymlig kyl och frys som väntar hemma, kommer storhandlingen vara höjdpunkten på veckan. Plötsligt har du möjlighet att preppa kylen för både veckans storkok och festliga middagar. Electrolux kyl och fryspaket har generöst med utrymme, så du har möjlighet att förvara alla tänkbara delikatesser hemma. Orolig över att allt inte kommer hålla sig fräscht? Du kan vara lugn. Våra kyl och fryspaket är utrustade med flera smarta funktioner. Tack vare den speciella kolstrukturen i TasteGuard-filtret håller sig våra kylskåp från Electrolux doftfria och fräscha. Inte nog med det, Twintech-systemet håller ett extra öga på temperatur och luftfuktighet, vilket gör att frukt och grönsaker håller längre!