Bänkdiskmaskin

Har du brist på utrymme i hemmet för en vanlig diskmaskin? En bänkdiskmaskin är perfekt för compact living och får enkelt plats på diskbänken. Upptäck vårt utbud av bänkdiskmaskiner från varumärken som Electrolux.

3 produkter

Rensa filter

3 produkter

Lagerstatus för

Bredd

Antal kuvert

Ljudnivå

Typ av besticklåda

Energimärkning

Färg

Pris

 • 3990 Kr
  9295 Kr

I Lager

Varumärke

 • 4 790:-
  Se prishistorik
 • 3 990:-
  Se prishistorik
 • 9 295:-
  Se prishistorik
Visar 1 - 3 av 3

Är du intresserad av att skaffa en bänkdiskmaskin?

På Electrolux Home har vi diskmaskiner i alla dess slag. För dig som bor trångt eller inte får så mycket disk varje dag kan en bänkdiskmaskin vara det optimala alternativet. Våra bänkdiskmaskiner är stilrena och effektiva och tar minimalt med utrymme i köket. Ta en titt på våra modeller på electroluxhome.se eller besök din närmaste Electrolux Home butik och få råd från våra experter.

Bänkdiskmaskin - ett miljövänligare alternativ

Visste du att en bänkdiskmaskin använder mindre vatten än om du hade diskat för hand? Så att välja att vara bekväm är i det här fallet mer miljövänligt än att handdiska. En bänkdiskmaskin hjälper dig få disken ren med mindre vatten och med mindre energi för att värma upp vattnet. För att lära dig mer om bänkdiskmaskinens energianvändning kan du titta på energimärkningen och den årliga energiförbrukningen.

Hur många kuvert får plats i en bänkdiskmaskin?

I vårt sortiment finns exempelvis bänkdiskmaskiner med utrymme för 6 kuvert. Vilket är tillräckligt för ett hushåll med en till två personer då man oftast brukar räkna på 3 kuvert per person.

Bänkdiskmaskin för compact living hem

En bänkdiskmaskin gör sig ypperligt i små hem då den enkelt ryms på diskbänken och oftast är de inte högre än 50 cm. Bor du i en lägenhet med ett rum eller i ett hem med öppen planlösning där köket är i samma utrymme som sängen eller tv-soffan kan det även va bra att ta hänsyn till diskmaskinens ljudnivå. Välj en tystgående bänkdiskmaskin som inte stör hemmabion eller nattsömnen.

Snabba leveranser och installation

Hos oss kan du få hjälp att installera din nya produkt samt retur av din gamla. Vi hjälper dig även med snabb leverans. Tveka inte att fråga oss om du vill veta mer.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...