Glaskeramikhäll

Här hittar du vårt utbud av glaskeramikhällar för inbyggnad. Våra hällar är utrustade med många olika smarta funktioner och vi är säkra på att du kommer hitta en favorit.

8 produkter

Rensa filter

8 produkter

Lagerstatus för

Bredd

Typ av kant

Typ av installation

Varumärke

Pris

 • 4980 Kr
  7880 Kr

I Lager

 • 6 480:-
  Se prishistorik
 • 6 195:-
  Se prishistorik
 • 6 895:-
  Se prishistorik
 • 4 980:-
  Se prishistorik
 • 4 980:-
  Se prishistorik
 • 4 980:-
  Se prishistorik
 • 7 880:-
  Se prishistorik
Visar 1 - 8 av 8

Glaskeramikhäll

Det kan vara svårt att veta vilken spis som passar in i just ditt hem men på Electrolux Home kommer vi tillsammans ta fram den bästa lösnignen för dig. I uppsjön av spisar finns bland annat våra glaskeramikhällar. Våra glakeramikhällar är bland annat utrustade med integrerade touchpaneler för snabb uppvärmning, automatisk avstängning och är utrustade med barnlås.

Glaskeramikhäll eller induktionshäll?

Under glasytan på en glaskeramikhäll har värmeelement placerats och när de värms upp överförs värmen till den vadla kokzonen. Med en induktionshäll värms kärlet upp direkt genom cirkulära spolar som gör att matlagningen kommer att gå mycket fortare. Båda hällarna är enkla att rengöra, effektiva och säkra. Kärlen på en induktionshäll måste vara av järn eller något annat ferromagnetiskt material; vill man istället använda kärl i till exempel rostfritt stål kan man välja en spishäll i glaskeramik. Vill man ha lite mer känsla och en snygg retro inredningsdetalj kan en gashäll vara det rätta valet. Hos oss kan du hitta flera modeller av de olika varianterna.

Läs vår guide om du tycker det är svårt när det kommer till val av spis, ugn eller häll.

Få hjälp att planera köket

Våra experter står redo att hjälpa dig och guida dig genom de olika produkterna. Du kan även få hjälp av oss att planera ditt nya kök! Vår egen köksserie Sentens har exempelvis flera kök anpassade för glaskeramikhällar. Tveka inte att fråga oss om du vill veta mer.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...