Portabel AC

En portabel AC kan problemfritt flyttas omkring i hemmet efter behov. Här hittar du flexibel portabel luftkonditionering som ger ditt hem både kyla och värme, effektivt och energisnålt. Perfekt till varma sommardagar när solen ligger på eller när vinterkylan hittar in!

8 produkter

Rensa filter

8 produkter

Lagerstatus för

Varumärke

Pris

 • 225 Kr
  8490 Kr

I Lager

ERBJUDANDE
 • 9 290:- 6 990:-
  Se prishistorik
ERBJUDANDE
 • 6 995:- 5 995:-
  Se prishistorik
 • 225:-
  Se prishistorik
 • 1 295:-
ERBJUDANDE
 • 8 790:- 7 490:-
  Se prishistorik
 • 1 195:-
 • 8 490:-
  Se prishistorik
 • 6 990:-
Visar 1 - 8 av 8

Portabel AC för alla rum

Har du svårt att bestämma dig? Med en portabel AC får du den luftkonditionering du vill ha även om det varierar från dag till dag. Våra portabla AC:ar är enkla att flytta från arbetsrummet in till sovrummet. Det enda du behöver göra är att ansluta evakueringsröret till en fönsterspringa eller dylikt. Skaffa aircondition hemma med en portabel AC från Electrolux Home och få den kyleffekt du önskar, med avkylningsfunktion och/eller fläktfunktion.

Tyst portabel AC - perfekt för sovrummet

Under varma sommarmånader kan det vara extra skönt att ha ett sovrum som frizon där det alltid är svalt och skönt. Med en portabel AC kan du skapa det perfekta klimatet 24h om dygnet. Välj en portabel AC med lågt decibeltal för att sova gott i ett svalt och tyst sovrum. I vårt sortiment finner du vår portabla luftkonditionering EXP26U558CW med låg ljudnivå och effektiv kylning.

Besegra värmen med portabel luftkonditionering

Våra portabla AC:ar har många olika egenskaper. Oavsett hur varmt det är utomhus kan du med våra luftkonditioneringar njuta av ett svalt hemmaklimat. Med hjälp av ny teknik har utvecklingen resulterat i effektiva, energisnåla och tysta bärbara luftkonditioneringar med kylaggregat. En luftkonditionering idag kan både värma upp och kyla ett rum, med det automatiska läget övervakar den temperaturen för att ständigt hålla en önskad temperatur.

Portabel AC med enkel installation - perfekt till lägenheten

Den stora fördelen med portabel luftkonditionering, förutom att den är enkel att flytta runt, är att den även är enkel att installera. Detta gör att en portabel AC oftast är ett utmärkt alternativ för lägenheter där det oftast inte är möjligt att montera och installera fasta aggregat. Med Electrolux portabla AC WP71-265WT kan du till och med montera upp luftkonditioneringen på endast 30 sekunder. Med produkten kommer ett förmonterat fönsterkit som diskret släpper ut luften genom fönstret. Det enda du behöver göra är att låsa fast den och försegla med ett justerbart band.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...