Vi har haft problem med vår mail - Om du mailat kundtjänst och ej fått svar, eller lagt en beställning och ej fått kvitto är du välkommen att ringa oss på 0770 77 01 03. Vi beklagar det inträffade.

Side-by-side

Hos oss kan du köpa din side by side kyl och frys. Ett kombiskåp med automatisk avfrostning och ismaskin, som dessutom är energisnålt.

2 produkter

Lagerstatus för Rensa filter

2 produkter

Varumärke

Ansluts till vatten

I Lager

Pris

 • 29995 Kr
  30590 Kr

Typ

 • 30 590:-
 • Online
  Butik
 • 29 995:-
 • Online
  Butik
Visar 1 - 2 av 2

Energiklasser för side by side kyl och frys

Din side by side kyl och frys står påslagen och drar el dygnet runt, året om. Hos oss hittar du enbart kylar och frysar som klassas inom de bästa energiklasserna enligt den obligatoriska miljömärkningen inom EU. Allt för att du ska få en så miljövänlig och effektiv side by side kyl och frys som möjligt. Läs mer under varje enskild side by side kyl och frys för att se produktens effekt och vilken av de tre energiklasserna ditt val klassas som. Hos Electrolux Home finner du produkter med en energiklass på upp till A. Mer om energiklasserna hittar du hos Energimyndigheten.

Hjälp att planera köket

Hos oss kan du få experthjälp att planera ditt nya kök. Vår egen köksserie Sentens har exempelvis flera kök med inbyggd vinkyl och integrerade kylskåp och kylfrysar. Behöver du hjälp att välja rätt kyl och frys? Läs guiden för att välja rätt kyl och frys för just dig eller välkommen in till någon utav våra butiken så hjälper vi dig gärna!

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...