Dammsugare

Bland vårt stora utbud av dammsugare på Electrolux Home kan du hitta en som möter alla dina önskemål. Våra dammsugare är lättmanövrerade och håller en låg ljudnivå. Många är även utrustade med avancerade filtreringssystem som fångar upp till 99,9% av mikrodammet för att din hemmiljö ska bli så hälsosam och bra som möjligt.

28 produkter

Rensa filter

28 produkter

Produktfamilj

Räckvidd

  • 7 M
    12 M

Motoreffekt

Ljudnivå

  • 57
    80

Pris

  • 1390 Kr
    3490 Kr

I Lager

Varumärke

Visa fler Visar 1 - 24 av 28
  • Välj din närmsta butik för kontaktuppgifter

Dammsugare för ren luft och roligare städning

Bland vårt stora utbud på Electrolux Home kan du hitta en dammsugare som möter alla dina önskemål. Våra dammsugare är lättmanövrerade och håller en låg ljudnivå. Många är även utrustade med HEPA filter, mikrofilter eller andra typer av hygienfilter för att din hemmiljö ska bli så hälsosam och bra som möjligt. Vi har även användarvänliga modeller med extra långa sladdar eller det smidiga alternativet – påslös dammsugare. Besök gärna någon av våra butiker, prata med våra experter och få svar på dina frågor.

Dammsugarmunstycke och teleskoprör

Många av våra dammsugare är utrustade med teleskoprör för att du enkelt ska kunna anpassa dammsugaren efter ditt tycke och smak. Vi har även många modeller med flera dammsugarmunstycken anpassade efter olika användningsområden som annars kan vara svåra att städa – fogmunstycke, parkettmunstycke och möbelmunstycke är några exempel. Har du några specifika önskemål? Meddela gärna oss så hjälper vi dig med dina specifika behov.

Vår bäst-i-test dammsugare

Vår Ultra One Green som är gjord av 70 % återvunnen plast är vår miljövänligaste modell som tidigare i år blev utsedd till bäst-i-test av Testfakta. Den har en bra dammupptagningsförmåga, är tystgående och användarvänlig.