Steamer

En handhållen steamer är ett perfekt alternativ för dig som inte vill dra fram strykjärn och strykbräda varje gång du vill ha fräscha och skrynkelfria kläder. Steamern har blivit allt mer populär i svenska hem, mycket tack vare sin förmåga att med ånga skonsamt fräscha upp och göra dina klädesplagg släta och mjuka. Hos oss finner du en klädsteamer som smidigt fixar jobbet.

3 produkter

Rensa filter

3 produkter

Lagerstatus för

Varumärke

Pris

 • 490 Kr
  1095 Kr

I Lager

 • 1 095:-
  Se prishistorik
 • 749:-
  Se prishistorik
 • 490:-
  Se prishistorik
Visar 1 - 3 av 3

Vad är en steamer?

En steamer kokar upp vatten och gör dina klädesplagg veck- och skrynkelfria med ånga. Värmen och fukten gör att plaggets textilfibrer sväller vilket i sin tur gör den slät och mjuk. Det finns flera typer av steamers som kommer i olika utföranden. Från början var de ganska stora och otympliga men nu finns det många bra alternativ för hemmaanvändaren. Hos oss på Electrolux Home finner du en handhållen steamer som gör jobbet hemma men som också är smidig att ta med på resan.

Fördelar med en steamer

Utöver det faktum att du kan vinka adjö till strykbrädan och spara på förvaringsutrymmet hemma till något du verkligen tycker om, så kan du med en handhållen steamer spara tid. Du kan nämligen piffa till dina klädesplagg direkt på galgen! Var bara försiktig så du inte skadar eventuell yta som en dörr bakom där ditt plagg hänger. Flexibiliteten i en steamer gör också att du kan komma åt textilier som är krångliga att fräscha upp annars, som till exempel dina gardiner. Den behändiga storleken gör även din steamer perfekt att ta med på resan.

Steama kläderna du är rädd om

Att använda sig av en klädsteamer är ett skonsamt sätt att sköta om plaggen du är lite extra rädd om. Den naturliga vattenångan lämnar dina kläder skrynkelfria utan risk för skador på tyget. Regelbunden användning av en steamer på dina plagg kan till och med förlänga livslängden på dina favoriter, eftersom vattenångan vid rätt användning kan döda bakterier.

Vilka tyger kan jag steama?

Du kan använda en steamer på alla olika typer av tyger. Siden, ull och kashmir är några textilier som lämpar sig extra bra för att steamas. Klädsteamern är väldigt effektiv på plagg som följer med en lite mer dressad garderob såsom kostymer, klänningar och blusar. Den är också perfekt för ytterjackan och andra plagg som kan vara svåra att komma åt med ett strykjärn.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...