Bänkfläkt

En bänkfläkt är det perfekta alternativet för dig som vill ha en bra och kraftfull köksfläkt men som samtidigt inte tar upp stora utrymmen i köket. Precis som med en vanlig köksfläkt så ventilerar bänkfläkten ut matos, men med skillnaden att du kan sänka ner den i köksbänken efter matlagningen. Helt enkelt en stilren och praktisk variant av köksfläkt som kan döljas och som passar perfekt in i det moderna köket.

0 produkter

Rensa filter

0 produkter

Lagerstatus för
Visar 0 - 0 av 0

Låt en bänkfläkt ta hand om matoset

Om du önskar ha en köksfläkt som inte tar så mycket plats och som du dessutom kan trolla bort så har du hittat rätt. Med en enkel knapptryckning sänker sig bänkfläkten elegant ner i köksbänken och du får direkt ett mer stilrent kök.

En bänkfläkt är precis lika bra och kraftfull som en vanlig köksfläkt med spiskåpa. Den tar effektivt och diskret hand om matoset vid matlagning och ser till att luften i köket håller sig fortsatt fräsch.

Har du en köksö med spishäll i ditt kök? Då passar en bänkmonterad köksfläkt perfekt! Modellen är även ett bra alternativ för kök där takhöjden gör det komplicerat att installera andra typer av köksfläktar.

Köksfläkt i bänk från olika varumärken

Hos Electrolux Home finner du bänkmonterade köksfläktar från varumärken som Electrolux och AEG. Välj den produkt som bäst passar in i ditt kök och som har de funktioner som är viktiga för dig när du lagar mat.

I Electrolux Homes sortiment finner du bänkfläktar med olika funktioner. Bland annat erbjuder vi bänkfläktar med en funktion som tyst och effektivt tar bort kvardröjande lukter med hjälp av supertyst fläktteknik.

Ett exempel på detta är bänkfläkten DDE5980G från AEG som utan att du och dina gäster kan höra det rensar luften på matos. Samma funktion finner du även hos Electrolux bänkfläkt LFD619Y. LFD619Y har även intuitiva elektroniska kontroller som gör det enkelt att styra fläktens effekt, lampor och boost-funktion.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...