Robotdammsugare

Vill du att dammsugningen ska vara ett minne blott? Det är nu möjligt, med en självgående robotdammsugare som gör jobbet åt dig behöver du aldrig mer anstränga dig när det kommer till dammsugning. Sätt upp ett städschema i mobilen och njut av alltid rena golv.

6 produkter

Rensa filter

6 produkter

ERBJUDANDE
  • 5 990:- Ord. pris 7 490:- (Gäller t.o.m. 04/10 - 21) Delbetala från 607:-/mån
Online
Hämta i din butik Slut i din butik Hämta i butik Slut i butik Kontakta din butik
  • 5 490:-
    Delbetala från 561:-/mån
Online
Hämta i din butik Slut i din butik Hämta i butik Slut i butik Kontakta din butik
Visar 1 - 6 av 6
  • Välj din närmsta butik för kontaktuppgifter

Förenkla städningen med robotdammsugare

Vill du ha mer tid till annat? Då är en robotdammsugare något för dig! Den tysta och självgående dammsugaren tar enkelt hand om städningen i ditt hem. Luta dig tillbaka och låt städroboten göra ditt hem fritt från damm och smuts. Den triangulära formen och sidoborsten på robotdammsugaren ser även till att ditt hems svåråtkomliga ställen som lister och hörn förblir rena.

Sladdlös dammsugare med styrning från mobilen

Electrolux robotdammsugare är praktiska på många vis. De är små till storleken men samtidigt effektiva med sina kraftfulla litiumbatterier. Du styr den sladdlösa och självgående städhjälpen smidigt med Pure i9-appen som finns tillgänglig för Android och iOS. Med appen kan du bland annat ställa in ett städschema, starta eller avbryta en pågående städning eller se den yta som robotdammsugaren har städat. Med nya uppdateringar arbetar Electrolux löpande med förbättringar av såväl appen som robotens mjukvara för att din städning ska bli så bra som möjligt.

Prisbelönta robotdammsugare från Electrolux

När du väljer en robotdammsugare från Electrolux kan du vara trygg med att du väljer bland det bästa på marknaden till ditt hem. Utnämnda bäst i test kommer den göra under för städningen. Robotdammsugaren Pure i9 är prisbelönt och det finns i flera färger att välja mellan.

Tar sig över trösklar

Med tekniken ClimbForceDrive™ är tröskeln inga problem. Maskinen tar sig smidigt över trösklar upp till 2,2 cm och städningen fortlöper utan konstigheter. Du kan komma hem till ett städat hem och använda tiden du tjänat in till annat.

Påslös dammsugare med stor dammbehållare

Med Pure i9 behöver du inga dammsugarpåsar. Utrustad med en rymlig dammbehållare och rengöringsfilter genomför du själv tömningen regelbundet eller när robotdammsugaren säger till. Lampan lyser upp när behållaren är full och du öppnar locket för att tömma innehållet i papperskorgen. Behöver du rengöra filtret? Då sköljer du bara med kallt vatten och låter det torka i 24 timmar.