Robotdammsugare

Vill du ha mer tid till annat? Då är en robotdammsugare något för dig! Den tysta och självgående dammsugaren tar enkelt hand om städningen i ditt hem. Luta dig tillbaka och låt städroboten göra ditt hem fritt från damm och smuts. Den triangulära formen och sidoborsten på Electrolux robotdammsugare ser även till att ditt hems svåråtkomliga ställen som lister och hörn blir rena!

3 produkter

Rensa filter

3 produkter

Lagerstatus för
 • 2 995:-
  Se prishistorik
 • 2 795:-
  Se prishistorik
 • 2 495:-
  Se prishistorik
Visar 1 - 3 av 3

Varför köpa en Electrolux robotdammsugare?

Vill du ha mer tid till annat? Då är en robotdammsugare något för dig! Den tysta och självgående dammsugaren tar enkelt hand om städningen i ditt hem. Luta dig tillbaka och låt städroboten göra ditt hem fritt från damm och smuts. Den triangulära formen och sidoborsten på Electrolux robotdammsugaren ser även till att ditt hems svåråtkomliga ställen som lister och hörn blir rena.

Hur fungerar en robotdammsugare?

Med hjälp av ett sensorsystem tar sig robotdammsugaren fram i ditt hem. Sensorerna hjälper dammsugaren att ändra riktning om den närmar sig ett föremål eller hinder. Du kan även sätta upp zoner åt din robotdammsugare om det finns ställen du inte vill att den ska dammsuga. Vissa modeller har även en tillhörande app där du kan programmera in zoner och anpassa robotdammsugarens städschema. När dammsugaren är klar eller om batteriet är lågt åker den automatiskt tillbaka till sin laddningsstation, som du ansluter till ett vanligt eluttag. Till skillnad från en vanlig dammsugare har robotdammsugaren en dammbehållare och filter istället för en påse.

Vilka är fördelarna med en robotdammsugare?

Det finns många fördelar med en robotdammsugare jämfört med en vanlig dammsugare:

 • Självgående
 • Sparar tid åt dig
 • Kan dammsuga när du inte är hemma
 • Tar lite plats

Pålitliga robotdammsugare från Electrolux

När du väljer en robotdammsugare från Electrolux kan du vara trygg med att du väljer bland det bästa som finns på marknaden till ditt hem. Flera av vår modeller har fått höga betyg i produkttest, till exempel robotdammsugaren Pure i9.

Kan robotdammsugare ta sig över trösklar?

Robotdammsugaren tar sig enkelt över trösklar med hjälp av tekniken ClimbForceDrive™. Maskinen tar sig smidigt över trösklar upp till 2,2 cm och städningen fortlöper utan konstigheter. Du kan komma hem till ett städat hem och använda tiden du tjänat in till annat.

Påslös dammsugare med stor dammbehållare

Med Electrolux robotdammsugare behöver du inga dammsugarpåsar. Utrustad med en rymlig dammbehållare och rengöringsfilter genomför du själv tömningen regelbundet eller när robotdammsugaren säger till. Lampan lyser upp när behållaren är full och du öppnar locket för att tömma innehållet i papperskorgen. Behöver du rengöra filtret? Då sköljer du bara med kallt vatten och låter det torka i 24 timmar.

Sladdlös dammsugare med styrning från mobilen

Electrolux robotdammsugare är praktiska på många vis. De är små till storleken men samtidigt effektiva med sina kraftfulla litiumbatterier. Du styr den sladdlösa och självgående städhjälpen smidigt med Electrolux Pure appen som finns tillgänglig för Android och iOS. Med appen kan du bland annat ställa in ett städschema, starta eller avbryta en pågående städning eller se den yta som robotdammsugaren har städat. Med nya uppdateringar arbetar Electrolux löpande med förbättringar av såväl appen som robotens mjukvara för att din städning ska bli så bra som möjligt.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...