Takintegrerad köksfläkt

En takintegrerad köksfläkt kan bli pricken över i:et i ditt kök! Modellen monteras i kökets innertak vilket gör att du slipper spiskåpa som ofta tar upp stora ytor. Electrolux Home erbjuder takintegrerade köksfläktar från olika varumärken som Electrolux och AEG.

2 produkter

Rensa filter

2 produkter

Lagerstatus för
  • 22 695:-
    Se prishistorik
  • 24 395:-
    Se prishistorik
Visar 1 - 2 av 2

Köksfläkt i taket både stilrent och effektivt

Precis som vi ofta äter med ögonen så vill vi även lägga ögonen på något fint i köket! En takintegrerad köksfläkt är den perfekta modellen för dig som älskar minimalistisk inredning. Tack vare att köksfläkten monteras i taket istället för i ögonhöjd, som en vanlig köksfläkt med spiskåpa, så blir den nästan osynlig. Vilket ger en härlig och luftig känsla i köket.

Våra takintegrerade köksfläktar är även utrustade med kraftfull motor som garanterar snabb och effektiv ventilation när du lagar mat. Med andra ord tummas det inte på kvaliteten med våra köksfläktar för inbyggnad i taket. Våra produkter har enastående prestanda som inte sviker dig under matlagning.

Frågor att besvara innan du köper en takintegrerad köksfläkt

Lutar du åt att köpa en takintegrerad köksfläkt till hemmets hjärta? Då kommer du få en stilren köksfläkt som dessutom är en snygg inredningsdetalj! Men det finns några frågor du bör besvara innan du köper din nya köksfläkt hos någon av Electrolux Homes fysiska butiker eller klickar hem den online.

Har du koll på storleken för inbyggnaden? Eftersom just denna modell av köksfläkt är inbyggd i taket är det viktigt att ta reda på måtten så att de stämmer överens med produktens storlek. Då slipper du oväntade överraskningar när den takintegrerade köksfläkten levereras.

Finns det möjlighet att montera köksfläkt i taket? Våra takintegrerade köksfläktar är alla enkla att montera i taket men kräver såklart att det finns möjlighet att installera dem i ditt kök. Kontakta våra köksexperter så hjälper dem dig att besvara frågan!

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...