Kombiugn

Utforska vårt sortiment av kombiugnar – online eller i butik! Hos Electrolux Home hittar du kombiugnar i olika utföranden och med flera olika tekniska funktioner som ger dig maximal kreativ frihet i matlagningen. Möjligheterna med en kombiugn är oändliga då du både kan steka, baka, grilla och tillaga maten med ånga.

5 produkter

Rensa filter

5 produkter

Lagerstatus för
 • 18 995:-
  Se prishistorik
 • 39 995:-
  Se prishistorik
 • 23 995:-
  Se prishistorik
 • 39 995:-
  Se prishistorik
 • 19 995:-
  Se prishistorik
Visar 1 - 5 av 5

Vad är en kombiugn?

En kombiugn är precis som namnet antyder en ugn som använder flera olika typer av uppvärmningstekniker, och ett utmärkt alternativ för dig som vill ha en ugn med många olika funktioner. Kombiugnen kan ofta använda både varmluft, ånga och grillfunktion, och många varianter kan dessutom användas som micro. Du får med andra ord en helhetslösning då du både kan baka, steka, grilla och tillaga mat med ånga med ett och samma redskap.

Kombiugnar för hemmakocken

Idag finns det flera modeller av kombiugnar med olika tekniska finesser. För den som har höga ambitioner i köket finns det därför goda förutsättningar att ta matlagningen till nästa nivå. Prova de olika funktionerna som en kombiugn är utrustad med. Bland annat har vi ugnar med grillfunktion där du enkelt fäller ner grillelement för att få till en riktigt god yta på maten.

Kombiugn med micro

Eftersom kombiugnen kan kombinera flera olika tillagningsmetoder samtidigt kan den också fungera som en micro – genom att använda sig av både varmluft och mikrovågor samtidigt uppvärmningen mycket snabbare.

Hur bra är en kombiugn jämfört med en vanlig ugn?

Förutom att en kombiugn har flera bra tekniska egenskaper som hjälper dig lyckas med matlagningen så finns det fler fördelar. En kombiugn är en stilren detalj i köket som direkt smälter in i inredningen. Ugnen är inte bara en fröjd för ögat utan också mer praktisk än vanliga ugnar. Den installeras i bekväm höjd vilket gör det enklare att öppna ugnsluckan samt att kolla till maten du lagar.

Eftersom en kombiugn kombinerar flera olika funktioner i en och samma produkt sparar du dessutom tid och energi. Det innebär också att du kan experimentera med olika tillagningssätt och nya smaker utan att behöva byta mellan olika köksapparater. Att välja kombiugn till ditt kök gör dig också mer flexibel i köksplaneringen. Ugnen behöver inte alltid vara i anslutning till spisen. Få till ditt kök precis som du vill och placera din kombiugn precis där du vill ha den.

Behöver du hjälp och förslag på vart du ska placera ugnen för att få ett optimalt kök? Kontakta våra experter på Electrolux Home och ta samtidigt del av vår gratis köksplanering!

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...