Tvättmaskiner som på egen hand doserar rätt mängd tvättmedel

Vill du skydda dina kläder från onödigt slitage och behålla dina vita plagg vita så länge som möjligt? Med rätt mängd tvättmedel uppnår du detta. Electrolux har utvecklat funktionen som ser till att det alltid blir rätt dosering i proportion till tvätten – AutoDose.

Att mäta upp rätt mängd tvättmedel till tvätten är lättare sagt än gjort. Det är lätt hänt att det antingen blir för mycket eller för lite vilket kan skada dina kläder. Med Electrolux funktion AutoDose behöver du inte längre tänka på mängden tvättmedel, AutoDose levererar exakt rätt mängd tvättmedel varje gång. Bättre för kläderna och enklare för dig!

Hur fungerar AutoDose?

Du fyller på tvättmedel (max 1 liter) och sköljmedel (max 0,5 liter) vid ett tillfälle, därefter väger tvättmaskinen mängden tvätt du placerat i trumman och AutoDose smarta sensorer beräknar den exakta mängden tvättmedel och sköljmedel som behövs. En påfyllning räcker för upp till 20 tvättar.

Om du har speciella tvättmedel du vill använda till viss tvätt?

Självklart har våra tvättmaskiner som är utrustade med AutoDose full flexibilitet. Om du till exempel vill använda ett tvättmedel för svart tvätt, vit tvätt eller för kläder med membran så finns det två separata fack för manuell dosering (fack 3 på bilden).

My Electrolux Care-app

Genom att ladda ner och använda My Electrolux Care-appen så får du full kontroll över din tvättning. Du ändrar enkelt inställningar och får notiser om hur mycket tvättmedel du har kvar.

  • 13 195:-
  • 9 990:-
    Se prishistorik
  • 11 990:-
    Se prishistorik
Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...