tvatt_header.jpg

Små tvättmaskiner. Det kompakta boendet

Bor du trångt och vill gärna njuta av lyxen att ha en tvättmaskin hemma? Det finns en lösning för dig med litet boende. Med ett koncept som ”Compact Living” tar Electrolux Home fram lösningar till ditt lilla boende. Slim Line-serien levererar små tvättmaskiner med stor kapacitet.

Electrolux Slim Line-serien har flera olika tvättmaskiner som är små i storlek men med stor kapacitet. Grund eller liten tvättmaskin där du sparar plats utan att behöva kompromissa med resultatet.

Små frontmatade tvättmaskiner

Tips på små tvättmaskiner för compact living

Här kommer smarta tips på vilka tvättmaskiner som passar i de små hemmen. En smal och liten tvättmaskin får plats även i de minsta badrummen.

 1. Visst kan du leva ett bekvämt liv trots att du bor litet. När man bor smått brukar oftast badrummet vara i det minsta laget. Vill du ändå ha möjlighet att få in en tvättmaskin kan du välja en liten tvättmaskin som är speciellt anpassad för de mindre hemmen. I Electrolux Homes sortiment finns serien Slim Line där tvättmaskinerna är anpassade för att passa i de allra minsta badrummen. 
 2. Behöver du en liten tvättmaskin som ändå kan ta mycket tvätt kan du satsa på en tvättmaskin som är ca 50 cm djup, de har ofta en kapacitet på ca 7 kg.
 3. Bor du pyttelitet ska du satsa på en maskin med minimalt djup. En tvättmaskin som är ca 38-40 cm djup är som klippt och skuren för det lilla badrum. Men låt dig inte luras av dess storlek. Dessa maskiner klarar oftast av ca 4 kg tvätt.
 4. Har du lite mer plats i ditt badrum kan du satsa på en tvättmaskin med lite större djup. En modell som är ca 42 cm djup klarar oftast av ca 5 kg tvätt. 

9 tips hur du smart möblerar det lilla hemmet

 1. Välj möbler som följer dagsrytmen. Om du jobbar eller pluggar hemma se till att bordet du använder även funkar att ha som matbord.
 2. När det kommer till compact living så är förvaringen A och O. Investera i bra lådor som får plats under sängen, i outnyttjade hörn och på andra platser som inte kan användas till någonting annat.
 3. Köp möbler som lätt kan fällas ihop och plockas undan. Häng stolarna på väggen, och istället för en säng, satsa på en bekväm bäddsoffa. 
 4. Dörrar tar onödigt mycket plats. Om du inte behöver dörren – haka av den! 
 5. Satsa på belysningen! Bor du litet ska du välja ett ljus som reflekteras i taket. Så investera i uppåtvända golvlampor eller väggfasta lampor. 
 6. Om du behöver hyllor - välj en som du kan fästa längst hela rummet och sätt den högt upp så att du kan möblera under den.
 7. Underskatta inte funktionen av krokar! Bor du litet kan kroken fungera som en räddare i nöden för alla dina prylar som behöver stuvas undan. Sätt krokar på insidan av dörren, under köksskåpen eller på insidan av en skafferidörr. 
 8. Gardiner ska gå från tak till golv – allt annat får rummet att se mindre ut.
 9. En stor spegel i badrummet får en liten yta att verka större. 
Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...