Liten mikrovågsugn

Behöver ditt kök en liten mikrovågsugn? I Electrolux Homes sortiment finns mikrovågsugnar som lätt får plats i överskåpet och som tar lite plats på köksbänken. Hitta en modell som passar i din sommarstuga, husvagn eller kompakta kök!

11 produkter

Rensa filter

11 produkter

Lagerstatus för
 • 7 990:-
  Se prishistorik
 • 7 990:-
  Se prishistorik
 • 8 695:-
  Se prishistorik
 • 8 695:-
  Se prishistorik
 • 5 290:-
 • 3 390:-
 • 2 990:-
  Se prishistorik
 • 2 990:-
  Se prishistorik
 • 1 990:-
  Se prishistorik
 • 1 990:-
 • 2 990:-
Visar 1 - 11 av 11

Liten mikrovågsugn - så väljer du rätt!

Behöver du en liten mikrovågsugn som tar lite plats i köket? Då har du kommit helt rätt! Hos Electrolux Home kan du köpa en liten mikro som får plats i ditt kök. Tänk över noga vilka egenskaper och finesser du önskar att mikron ska ha. Besvara frågor som om du kommer behöva många effektlägen eller specifika tillagningsprogram samt vilka mått modellen måste ha för att få plats i ditt compact living kök. Testa vår funktion Jämför och du kan enkelt jämföra våra olika modeller av små mikrovågsugnar. Sedan är det bara att välja den modell som passar bäst in på dina behov!

Liten mikro för compact living hem

I små kök finns det oftast begränsat med utrymme för köksmaskiner och andra hjälpmedel du kan tänkas behöva när du lagar mat eller bakar. En mikrovågsugn är något som många behöver i vardagen men som ibland kan vara svårt att hitta utrymme för om man bor litet.

Våra små fristående mikrovågsugnar finns i olika storlekar som alla får plats även i det minsta köket. Behöver du en liten mikrovågsugn som ryms i överskåpet eller en som inte tar upp allt för mycket plats på köksbänken? Kolla då till exempel in EMM15150OW med en höjd på endast 22,4 cm eller EMM20000OW som tar upp lite plats på köksbänken.

Smidiga funktioner som underlättar matlagningen

Trots att du endast får plats med en liten mikrovågsugn i ditt compact living kök så behöver det inte betyda att du går miste om smidiga funktioner. Våra små modeller från Electrolux kommer utrustade med flera bra funktioner, precis som en normalstor mikro. Vad sägs om till exempel 7 olika effektlägen hos modellen EMM15150OW eller EMM20000OW som har en mikrovågseffekt på 700 watt. Trots sin lilla storlek har våra små mikrovågsugnar inget kvar att önska.

Små modeller från Electrolux

I vårt sortiment finner du en liten mikrovågsugn från varumärket Electrolux som passar perfekt i kök med begränsat utrymme. Vi har flera små modeller utrustade med funktioner som gör matlagningen i vardagen enklare.

Du vet väl om att du har 5 års garanti på mikrovågsugnar från Electrolux och AEG? Så köp din mikrovågsugn, liten som stor, hos oss på Electrolux Home. Välkommen in till någon av våra fysiska butiker eller handla din nya mikrovågsugn eller andra produkter online!

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...