Liten frys

Behöver du en liten frys till ditt kompakta kök? Hos oss på Electrolux Home hittar du små frysar som är tysta, energisnåla och med rymlig volym trots liten storlek. Upptäck våra modeller från varumärkena Electrolux och AEG!

5 produkter

Rensa filter

5 produkter

Lagerstatus för
  • 8 590:-
    Se prishistorik
  • 10 195:-
  • 9 395:-
  • 8 890:-
  • 4 790:-
    Se prishistorik
Visar 1 - 5 av 5

Att tänka på innan du köper en liten frys

Överväger du att köpa en liten frys? Kanske som komplement till en större frys eller för det lilla köket i sommarstugan eller lägenheten. Innan du väljer modell är det bra att fundera på vilka behov och krav du vill att frysen ska uppfylla. Fundera på om du behöver en mindre frys men som ändå erbjuder ett rymligt utrymme. Eller om andra egenskaper är viktigare. Som till exempel energiklass eller integrerade modeller som smälter in i resterande stil i köket. Använd vår funktion Jämför på den här sidan för att jämföra de olika modellerna med varandra och se vilken liten frys som passar bäst in på dina behov.

Liten frys med energiklass A

En stor fördel med en liten frys är att den är mer energisnål jämfört med en normalstor frys. Energimärkningen av en frys visar hur energikrävande modellen är. En liten frys med energimärkning A är mer energisnål än en frys med energiklass B. Skalan går från G till A, där A är högsta möjliga energimärkning. Vi har även små frysar med funktionen LowFrost som upprätthåller frysens temperatur för att förhindra uppbyggnad av is. Vilket ger bättre prestanda och mindre underhåll!

Små frysar med rymlig kapacitet

Beroende på hur mycket och vad du kommer vilja förvara i den lilla frysen så finns det modeller med mer eller mindre volym. Vet du med dig att du kommer behöva frysa in många små eller några få större förpackningar så kan du behöva en liten frys med större fryskapacitet, det vill säga större volym. På så sätt får du en mindre frys som får plats i köket men som samtidigt har ett tillräckligt stort inre. I vårt sortiment finner du små frysar med en fryskapacitet från 90 liter upp till 98 liter.

Små modeller från Electrolux och AEG

Hos oss på Electrolux Home finner du en liten frys från kända varumärken som Electrolux och AEG. Alla med olika egenskaper som till exempel en höjd på 85 cm att placera under köksbänk, några med energiklass A samt mycket tysta modeller med en ljudnivå på bara 34 dB. Med andra ord kan du i vårt sortiment hitta en liten frys som passar just dina behov. Vi ger dig även 5 års garanti på alla vitvaror från Electrolux och AEG. Välkommen in till din närmaste Electrolux Home butik eller gör ditt köp online för hemleverans!

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...