• Välj din närmsta butik för kontaktuppgifter

Make it Last

Länge leve en skonsam klädvård med mindre miljöpåverkan. Med Electrolux PerfectCare ger du dina kläder ett längre liv – för en mer hållbar framtid.

Varje år kastas miljoner ton kläder som är i gott skick helt i onödan. Hur vi vårdar våra kläder har stor inverkan på vår miljö och att minska klädsvinnet är något vi kan göra här och nu. Därför har vi utvecklat tvättmaskiner och torktumlare som ger kläder längre liv och minskar klimatpåverkan.

Använd ånga

Fräscha upp dina kläder med hjälp av ånga istället för att tvätta dem, det har en mindre påverkan på miljön. Med speciella ångprogram kan du till och med behandla de mest känsliga plaggen i din garderob. Ånga ger dig fantastisk klädvård, dina kläder kommer att se nya ut längre och du bevarar kläderna längre. Dessutom innebär ånga en mindre påverkan på miljön - mindre tvätt- och sköljmedel, vatten och energi.

Tvätta i låga temperaturer

Med tvättmaskiner med modern teknik och tvättmedel framtaget för att tvätta i låga temperaturer går det att få en grundlig och djup rengöring redan vid 30°. Att sänka tvättemperaturen från exempelvis 40° till 30° minskar dessutom energiförbrukningen med 30%. Kortare program ger även mindre slitage på dina kläder.

Alltid 5 års garanti på våra vitvaror från Electrolux. 

  • 11 590:-
    Se prishistorik

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...