Spisar 50 cm

Behöver du en 50 cm bred spis? Här på Electrolux Home hittar du flera spisar från olika varumärken med 50 cm i bredd. Välj mellan spisar med keramikhäll, induktionshäll och gjutjärnsplattor. Vi har en smal spis för dig!

7 produkter

Rensa filter

7 produkter

Lagerstatus för
 • 6 995:-
 • 6 595:-
  Se prishistorik
 • 6 395:-
  Se prishistorik
 • 11 380:-
 • 10 480:-
  Se prishistorik
 • 7 290:-
  Se prishistorik
 • 7 290:-
  Se prishistorik
Visar 1 - 7 av 7

Varför ha en 50 cm stor spis?

En spis med 50 cm i bredd är väldigt praktisk för dig som har ett mindre kök hemma eller överlag begränsat med utrymme. Att spisen är mindre behöver inte heller betyda att den är mindre effektiv – en 50 cm spis får normalt plats med fyra kokzoner om du köper en med induktion eller keramikhäll.

Spisar 50 cm på 230 eller 400 volt

Förutom att välja spis i en passande bredd behöver du välja spis med rätt spänning och anslutning (1-fas eller 3-fas). Vi erbjuder spisar i 50 cm på 230V eller 400V. Kontrollera din nuvarande spismatning innan du köper ny spis och att du inte har en felinstallerad spis i dagsläget. Tänk på att alla elektriska anslutningar för din spis ska göras av en behörig elektriker. Vi kan även hjälpa till med installation av din spis. Läs mer om installationshjälp med Electrolux Service.

Smala spisar med olika hällar

Önskar du smal spis med keramikhäll? Induktion? Eller klassiska kokplattor i gjutjärn? Alla spishällar har sina för- och nackdelar. Behöver du hjälp att välja rätt till spisen kan du läsa vår guide “Välj rätt spis”. På en 50 cm spis får du normalt tre kokzoner med gjutjärnsplattor och fyra med keramikhäll eller induktion. Du hittar spisar 50 cm med keramikhäll, induktion eller gjutjärn hos oss på Electrolux Home. 

Spisar 50 cm från Electrolux och Elektro Helios

Hos Electrolux Home hittar du spisar från stora och välkända varumärken med högkvalitativa produkter. Vi erbjuder spisar med 50 cm bredd från Electrolux och Elektro Helios, vita och rostfria. I vårt utbud finns bland annat Electrolux-modellerna EKI55951OX och EKS50150OW. Och från Elektro Helios exempelvis SK5403. Köper du en spis från Electrolux får du även 5 års garanti på din spis.

Smala spisar med varmluftsugn

Vill du ha en smal 50 cm spis med varmluft? Då kan du titta närmare på den rostfria induktionsspisen EKI55951OX. Spisens ugn har både varmluftsfläkt (enkel varmluft, 100°C), ångtillagning och torkfunktion så att du kan laga mat som en mästerkock. Du hittar såklart andra ugnsfunktioner som bl.a. undervärme, över/undervärme och grill hos de flesta av våra 50 cm spisar. Behöver du hjälp att välja rätt ugn till spisen kan du läsa vår ugnsguide.

Spis 50 cm induktion

Är du ute efter en mindre spis som dessutom har induktion? På Electrolux Home har vi flera induktionsspisar på 50 cm. Det finns många fördelar med att välja en induktionsspis – den är ofta både snabbare och mer energieffektiv än andra spistyper. 

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...