pure-a9-bast-i-test-luftrenare.jpg

Bäst i test - luftrenare

Att investera i en luftrenare kan bli ett riktigt lyft för hemmet. Det är dessutom väldigt  bra för hälsan att kunna andas frisk och fräsch luft inomhus. Genom att ta bort skadliga partiklar med en luftrenare skapar du den optimala hemmiljön. Men frågan är - vilken luftrenare är bäst egentligen? 

Vilken luftrenare är bäst?

Faktum är att vår Electrolux Pure A9 har blivit utnämnd till den bästa luftrenaren i Aftonbladets bäst i test. Där vinner den med motiveringen att den är så tyst att man knappt märker att den är igång. Den får även strålande resultat på alla tester gällande luftkvalitet. Vi är också glada över att det inte bara är Aftonbladet som uppmärksammar vår produkt. Pure A9 har överlag fått mycket goda omdömen och recensioner från våra användare.

Bäst i test luftrenare Pure A9

Här är Pure A9 - den bästa luftrenaren i sin helhet

Pure A9 är en av våra absoluta bästsäljare när det kommer till luftrenare. Med sin moderna och eleganta design passar den perfekt i alla hem. Det avancerade PureSense-systemet renar luften effektivt och med Air Surround funktionen får du en bra cirkulation i rummet. Med en lägsta ljudnivå på enbart 17 dB är Pure A9 ett av våra flaggskepp när det kommer till tysta luftrenare. Den går smidigt i bakgrunden utan att störa. I februari 2021 utsågs den även till bäst i test av Aftonbladet för sin förmåga att klara testerna av luftkvalitet utan några problem.

Bästa luftrenaren för allergiker

Pure A9 rekommenderas av både Astma och Allergiförbundet och Asthma Allergy Nordic. Den är med andra ord ett perfekt val för dig som bekymras av besvärliga allergier. Tack vare flerskiktsfiltreringen absorberas både smuts, damm, allergener, pollenpartiklar och odörer. Luften som Pure A9 blåser ut är med andra ord helt renad från partiklar som kan ställa till det för allergiker och personer med astma. Pure A9 kommer även i två andra utföranden, en i svart och en lite mindre modell, som också rekommenderas för detta ändamål.

Vår bäst i test luftrenare har vunnit pris för design

Pure A9 har även vunnit pris för produktdesign av reddot år 2020. Där med motiveringen att “With its balanced design and skilful mix of materials, the Pure A9 air purifier aesthetically enhances any environment”. Pure A9 är med andra ord ett säkert kort för dig som vill njuta av ren och fräsch luft hemma, utan att tumma på inredningen i rummet.

Är det värt att köpa en luftrenare?

Många som överväger att köpa en luftrenare funderar på frågan - är det värt det? Det är inte ovanligt att personer blir mycket positivt överraskade efter att ha investerat i en luftrenare. Från att ha vaknat upp med nästäppa och känt av allergiska besvär i hemmet, kan de plötsligt andas utan problem. Den rena inomhusluften gör det även enklare att sova. Så för att svara på frågan om det är värt att köpa en luftrenare får du väga kostnad mot ditt eget välmående.

Våra andra bästsäljare

På Electrolux Home hittar du luftrenare i olika prisklasser och med olika finesser. Känner du dig osäker på vilken luftrenare som passar dina behov bäst? Läs då gärna vår guide Välj rätt luftrenare som lyfter bra saker att tänka på inför ett köp. Du kan också spana in våra andra bästsäljande luftrenare i sortimentet. Köp online eller i någon av våra butiker!

Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...